AurorA Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2015 Sen olmasaydın birbirinden güzel parçaları, sanat filmlerini, sürrealist fotoğrafçılar ve ressamları nereden bilecektik ki Bir de kiminle dertleşecektim ben? Doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara (daha tanışmasakta kutluyayım dedim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Çok teşekkür ederim.. Bedenim yaşlanmış olabilir ama ruhum halen 8 aylık :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lilamorr Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Bende cok yeniyim ama dogum gununuzu kutlamadan gecemedim dogum gunlerini severim insanlari olgunlastirir gonlunuzce bi hayat diliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 mutlu yılllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Mutlu yıllar dostum gnoxis seninle güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 İşte gerçekten övgüyü hak eden bir şahıs! Bu adam sayesinde yazıyorum diyebilirim. Yerin büyük, iyi ki varsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Doğum günü kutlaması güzel dilekler dile getirilmeden olmaz... Bu senenin, bu yaşının sana sağlık, sevgi, mutluluk getirmesini diliyorum. Ve güzel uzak yollar, eğlenceli dostluklar ve neşeli - huzurlu günler geçirmeni dilerim bu yaşında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 İyi ki doğmuşsun zevkli insan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 müzik zevki tartışılmaz güzellikte olan insan iyi ki doğdun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Happy fuckin' birthday bro. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Doğum gününüz kutlu olsun :=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Doğum günün kutlu mutlu olsun Topal Kırkayak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Takesikitano Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Mutlu yıllar güzel insan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.