MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değitirebilir. (John Keating) Profesör John Keating, Amerika'da kendi içinde katı kuralları olan ve sıkı disiplin içinde yönetilen bir okula atanır. Özellikle üniversite sınavlarındaki başarıları nedeniyle pek çok ailenin çocuklarını göndermek istediği bu okulun yeni öğrencileri de vardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı hakkında dersler veren Keating'in dersleri işleyiş tarzı, öğrenciler için oldukça farklıdır. İlk başta, bu duruma alışmakta güçlük çekseler de sınıftaki bir grup öğrenci, hocalarının yaptıklarından etkilenmeye başlar. Daha sonra, Prof. Keating'in öğrencilik yıllarındaki bir anısından esinlenerek kendi aralarında "Ölü Ozanlar Derneği"ni kurarlar. Geceleri gizli gizli buluşan dernek üyelerinin hayatları zamanla değişmeye başlar. Artık hepsi hayata daha farklı bir gözle bakmayı öğrenmiştir. Ancak, babasına karşı gelerek aktör olmaya karar veren Neil'in başına gelenler yüzünden okul yönetimi Prof. Keating'i günah keçisi seçince, öğrenciler yaptıklarını sorgulamaya başlar. http://www.youtube.com/watch?v=kfRMEHdCaYo Benim için yeri çok ayrı olan bir film... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 malcolm x çok gzl bir kitap kesnlkle filmini izlemedim ama kitabını çok severek okudum:) tşk.ler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 flmi de şaane pinarcim kesinlikle izlemelisin..ey7allah malcolm;) cok kuselll bi flm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 bu kdr tavsiyeden snra izlemem şart oldu sanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 izle izle(direk baskı yoluyla:D:)) hatta yanında bi grupla izle de onlarda sanat neymiş görsünler ltfen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 bna laf attıı yetmio şmdide ark.larıma laf atıoo:D nasıl çarpıttım ama magazinci gbiyim mübarek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Sağolun arkadaşlar;) Gerçekten izlenmesi gereken bir film ve okunması gereken bir kitap ikiside muhteşem.Carpe Diem:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Filmi de kitabıda okunmalı izlenmeli arşivlenmelidir:) ellerine sağlık malcolm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 bna laf attıı yetmio şmdide ark.larıma laf atıoo:D nasıl çarpıttım ama magazinci gbiyim mübarek:D seni sevdiimden sana takılıom şeker insan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 lost geyik yetmedi mi:D buralar seni paklamaz:D sen gel bakimmm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 bu adamın tum fılmlerını neredeyse izledim.hepsıde ayrı bir güzel.(jumanji geldi aklıma birden:D) ama bunu izlemedim.en kısa zamanda izlicem tesekkurler hocam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 elıne saglık malcom x Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Eyvallah siz sağolun arkadaşlar;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 teşekkürler en kısa zamanda izlcm.. önce kitabı okurum.. saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acelya Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 kitabını okumustum yıllar önce evet gercektende cok güsel ve anlamlı bi kitaptı ama filmini izlemek nasip olmadı iiiki hatırlattın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unbreakable Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 sadecce filmini izlidim ama şunu söyleyebilirim:insanın içinde derinlerde biyerelere hitabediyor ve insanı etkiliyor.kesinlikle izlenmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Tarih:20.12.2007Saat :22:00 cnbc-e İzlemek isteyen olursa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 izlemek istmeyenlerde izlemeli...ve okumalıda hatta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Evet okumalı bencede... edebiyat modum var mı konumuz anımsayamadım yoksa ellerinizden öper:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 nasılda uykum gelmiş..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Özellikle eğitimci olduğunu düşünen bazı despot insanlara birebir:) Ah bir de izleyip okuduktan sonra ders alamayanlar da var düşman başına:p Teşekkürler Malcolm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 carpe diem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 bu film izlenmez mi bize hocamız izletmisti o adamı hala severim ii hocaydı filmde cocugun gozlerini kapatıp icinden gelenleri soyledigi sahne cok guzeldi hoca cocugu masaya cıkartırr ve.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Robin Williams'ın tartışmasız en iyi oynculuğunu oynadığı filmdir. Sinema klasikleri arasındadır benim için de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 http://img443.imageshack.us/img443/7544/deadpoetsalthv7.jpg Filmin kitabı Bulunmaktadır. Şahsi düşüncem kesinlikle izlemeniz. Filmin sonunda çok duygulandım. Her sinema severin izlemesi gerek. Tefecik Not : Kitabını okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Hiçbir film kitabı gibi olamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.