Jump to content

Yaşam Küremiz Bu Hale Gelir mi ?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

istatistikcii gecenin saat 2si ve ruhum karardı bi anda..bu Dünyamız böyle olucak yalan değil yakın gerçek hatta peki tek çare ne???? Artık duyarlı insanlar olalım nolur...

Yanıtlama zamanı:

7 yıl önce uyarıda bulunulmuş bu konu hakkında..Artık tasarruflu kullanımı evdeki su stoklarımızı kullanmaya mahkum kaldığımızda yaparız..

Yanıtlama zamanı:

Ben bunu izlemiştim daha önce gerçekten duyarlı olmazsanız bu tarih çok yakın olcak 2070 de mektup yazan bizler olcaz artık kendimize gelmemizin zamanı millet

Yanıtlama zamanı:

keşke yaşamasak dedirttirio bu video,ama bile bile bu hale geldik,her şeyi mahvediyoruz:(

Yanıtlama zamanı:

ben soyliym bu video olumlu bile.. bu videoya gore 2035 te hersey super olucak.. simdi bile ne kadar zordayiz ki bu videonun bahsettigi tarih icin hic fena degil ne yazik ki.. :(.. ayagimizi denk almaliyiz.. hem de fena sekilde..

Yanıtlama zamanı:

defalarca izledim.güzel bir slayt tesekkurler. bunları aslında hepimiz biliyoruz böyle olacagnı da cok iyi biliyoruz.kendi kendimizi yok ediyoruz bu da beni delirten en temel neden.bir de kuresel ısınmanın sonuclarını arastırın arkadaslar şok olacaksınız...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...