Guest istatistikciii Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 (düzenlendi) izlemek istemedim video ilerledikçe ama gerçekler acıymış... http://vdo.mynet.com/video/19779 Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 cok cok guzel bı video guzel bı paylaşım! + saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 teşekkürler spawn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Çok güzel anlatmış yaşıyacağımız şeyleri..İnsanın içi burkuluyor.. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 istatistikcii gecenin saat 2si ve ruhum karardı bi anda..bu Dünyamız böyle olucak yalan değil yakın gerçek hatta peki tek çare ne???? Artık duyarlı insanlar olalım nolur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 7 yıl önce uyarıda bulunulmuş bu konu hakkında..Artık tasarruflu kullanımı evdeki su stoklarımızı kullanmaya mahkum kaldığımızda yaparız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Ben bunu izlemiştim daha önce gerçekten duyarlı olmazsanız bu tarih çok yakın olcak 2070 de mektup yazan bizler olcaz artık kendimize gelmemizin zamanı millet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 keşke yaşamasak dedirttirio bu video,ama bile bile bu hale geldik,her şeyi mahvediyoruz:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 ben soyliym bu video olumlu bile.. bu videoya gore 2035 te hersey super olucak.. simdi bile ne kadar zordayiz ki bu videonun bahsettigi tarih icin hic fena degil ne yazik ki.. .. ayagimizi denk almaliyiz.. hem de fena sekilde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 defalarca izledim.güzel bir slayt tesekkurler. bunları aslında hepimiz biliyoruz böyle olacagnı da cok iyi biliyoruz.kendi kendimizi yok ediyoruz bu da beni delirten en temel neden.bir de kuresel ısınmanın sonuclarını arastırın arkadaslar şok olacaksınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.