PaTeNoS Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2015 Marketlerden aldığımız soğuk çayların içinde genellikle şeker ve katkı maddesi olduğu için kesinlikle kilo aldırıyor.Fazla tüketilmesi kilo alımına yol açıyor. Çünkü içinde katkı maddesi ve şeker olan her şey kilo aldırır. Dışarıda bulunduğunuz zamanlarda mümkün mertebe hazır soğuk çaylardan uzak durmalıyız. Kendi evimizde demlediğimiz çayı soğutarak içine limon, portakal suyu ya da nane ekleyerek değişik buzlu çaylar elde edebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Diyetteyim ve bergamotlu soğuk çayı çok sevdiğim için hemen her gün içiyorum. Normal çayı evdekiler daha çok sevdiği için bergamotlu almıyorlar çünkü ama bu başlığı gördükten sonra kendim alıp demlemeye karar verdim çünkü diyetteyim. Demek ki gereksiz değilmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Evet,yararlı ,teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Diyetteyim ve bergamotlu soğuk çayı çok sevdiğim için hemen her gün içiyorum. Normal çayı evdekiler daha çok sevdiği için bergamotlu almıyorlar çünkü ama bu başlığı gördükten sonra kendim alıp demlemeye karar verdim çünkü diyetteyim. Demek ki gereksiz değilmiş. Aynen ben de diyetteyim şekersiz sıcak çay içiyorum:Dsen de dene .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Evet,yararlı ,teşekkürler .. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Kola ve benzeri zımbırtları içmeyi bırakalı bayağı olmuştu. Soğuk çayda sıkıntılı demek... Abi sen bana su at en iyisi, içecek başka bir şey yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.