acd Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2015 Uzun süre uyumamak için neler yapmalıyım? Liste: Uykuya ihtiyacımız var: Uzun süre uyumamak için neler yapmalıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Nescafe ve kola karışımı ayakta tutuyor ama tadı, kokusu iğrenç. Ölü gibi geziyorsun zaten, uyumak en iyisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Nescafe ve kola karışımı ayakta tutuyor ama tadı, kokusu iğrenç. Ölü gibi geziyorsun zaten, uyumak en iyisi. Vücut fonksiyonlarına zarar veren bir karışım, tavsiye etmem ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Vücut fonksiyonlarına zarar veren bir karışım, tavsiye etmem ben. Uyumayı tavsiye ederim ben de az da olsa. Denedim, yaşıyorum ama tavsiye etmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Ben bundan çok, az uyumanın yollarını arıyorum fakat hep başarısız oldum. ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Kahve ve kola karışımı yanlış bir yol. Hem metabolizma düzeninizi hem de midenizi bozacak bir karışım, uyumadığınız zamanlar uzak durmanız gereken bir ikili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Kulağını deldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Uyumamanın neresi doğru ki yöntemi sağlıklı olsun(?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Kesinlikle büyükçesine bir yeşil elma ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tiananmenian Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Tır şoförlerinden öğrendiğim kadarıyla iki adet gripin ve çay... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Adrenalin insanı canlandırır o zaman uyku tutmaz hatta kaçar.Ama öyle bir imkan yoksa sık sık yüzünü buz gibi suyla yıka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Kafein en güçlü çözüm olsa da konsantrasyonu bozduğunu düşünüyorum.Eğer düzenli olarak az uyumak istiyorsan uyku-uyanıklık döngüsünü tümden eline alman gerekir.Çünkü kaçınılmaz olarak biri diğerini etkileyecektir.Eğer bu döngü kontrol edilebilirse iki kesin kazanç elde edilecektir:Biri "istediğin şeyleri yapmak için ekstra zaman",diğeri "berrak bir zihin". Döngüyü kontrol etmenin yolu ise,kaliteli uyku ve kaliteli uyanıklık süreci yaratmaktan geçmektedir.Diğer yolların hepsi birkaç gün sonra sinir sistemimizin,eksik uyuduğumuz süreyi bizden geri talep etmesiyle son bulur...Eee yani sonuç olarak: 1- Kateli bir uyku uymalı(ki bunun çeşitli şartları vardır ve kaynaklarda mevcuttur.) 2-Gün içinde,uyanıkken çok kısa aralar verilip çeşitli aktiviteler yapılmalı(nefes ya da mediatif egzersizler gibi...) 3-Vücut direnci doğal yollarla korunmalı. Not:Bu üçünü sağladığın zaman,insanın kendini uyuşturmak için uyuduğunu düşünmeye başlayıp hayata bir başka gözle bakacaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Valla monster enerji içeceği,yeşil çay,sert kahve,supradyn ya da nox3 bunlar enerji veren şeyler.. Uykun geldi mi bunlardan içebilirsin.. Ben bir keresinde spor sonrası protein tozu,enerji ve l-carnitine içeceğini karıştırıp içtim 24 saat uyuyamadım.. Zaten nasıl bir karışım yaptıysam çalkalarken şişe patladı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 biraz yalan dolan biraz vicdan azabı biraz karaktersizlik birebirdir bu derde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2021 On 8/8/2015 at 11:23 PM, Ilithyia said: Nescafe ve kola karışımı ayakta tutuyor ama tadı, kokusu iğrenç. Ölü gibi geziyorsun zaten, uyumak en iyisi. Evet,önce enerji verdikten sonra aktivite sonrası yorgun oluyosun.Ama aktivite için veya uyumamak için güzel bir seçenek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.