Witch Of Rain Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Burhan Altıntop; uzun bir süre önce final yapan, senaristliğini Gülse Birsel'in üstlendiği yerli komedi dizisi Avrupa Yakası'nda Engin Günaydın'ın canlandırdığı efsane karakterdir. Benim yerli komedi karakterleri arasından asla tahtından indirmeyeceğim bir karakterdir ayrıca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Şahikayı da benim ablama benzetirim ( Özellikle çemkirme modelini ) . https://www.youtube.com/watch?v=81Nn66_FbyE... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Benim her yaz en az bir kez açıp izlediğim o malum video: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DiUPhueZ4hk Bu kısmı çok komikti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Benim her yaz en az bir kez açıp izlediğim o malum video: https://www.youtube.com/watch?v=p899qPbbwlk Makbulede nerdeyse her bölüm burhana yemek getiriyodu.. Burhanda nasıl yapmış yağlı yağlı falan derdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Dediğim bölümlerden biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Öyle abartılacak kadar komik bulmam bu adamı . Lakin bizim diziler 2 saat falan sürdüğü için , Diyaloglar üzerinden ilerler daha çok ve genel halka anlaşılır bir şekilde diyaloglar üretilir . Biraz daha entel nükteleri olan bir burhan altıntop düşünebilirdim .... Tam bir ekşici yorumu oldu ama , Kolpaçinodaki özgürün hastası olduğumu çaktırmayın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Bence eski dizilerin şimdi ki gibi tadı yok.. Yani eski diziler çok güzeldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Şu diziden aldığım zevk hiçbir dizide yok. Açık ve net. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Bi de piskopat kapıcı gaffur vardı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Bi de piskopat kapıcı gaffur vardı.. Yohsa beni beğenmiyir musun? Klasik gaffur. Pijamayi da çekerdi çenesine kadar. Beyaz atlet mavi beyaz çizgili pijama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Ben komedi filmi/dizisi konusunda tanıyabileceğiniz en önyargılı insanım. İnsanların gişe rekoru kırdırdığı komedi filmlerinden genellikle nefret ederim. Cem Yılmaz'la bile aram iyi değildir pek. Bu diziyi de öyle ahım şahım sevmiyordum zaten Burhan'ı izlemek için açıyordum sadece televizyonu. Bana göre efsane bir karakter ya. Aynı şeyi 5 kez izleyip gülüyorum hala şaka gibi. Engin Günaydın bu işi biliyor. Gülse Birsel'se bu ülkenin televizyon sekterönün başına gelen en iyi şeylerden biri. Keşke Burhan bir karakter değil de gerçek bir insan olsa, kapı komşum filan olsa. Ne depresyon kalır ne ilaç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Çakkıdı , Çakkıdı , Gaffur . En güzel cinayet haberleri koleksiyoncusu gaffur . https://www.youtube.com/watch?v=VRKtadXdWCY... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.