Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Yönetmen: Tate Taylor Senaryo: Tate Taylor, Kathryn Stockett Tür: Dram Süre: 146 dakika Dil: İngilizce http://tr.web.img1.acsta.net/medias/nmedia/18/88/92/22/20015833.jpg 'New York Times En Çok Satanlar’ listesinde bir numara olan ve hakkında çok konuşulan kitaptan uyarlanan 'Yardımcı'da (The Help), 3 cesur kadının şehirdeki katı kuralları ve yerleşik davranışları aralarında gelişen alışılmadık bir arkadaşlıkla nasıl bozduklarının hikayesi anlatılıyor. 1960’lı yılların Mississippi’sinde üç farklı ve sıra dışı kişilikleri canlandıran bu cesur kadınlar, kendilerini tehlikeye atan ve toplumsal kurallara karşı gelen gizli bir yazı projesi sayesinde alışılmadık bir dostluk kurarlar. Beklenmedik bu ittifaktan, önemli bir kardeşlik doğar. Hepsi, onları tanımlayan sınırları aşma cesaretini kendilerinde bulur ve bu sınırların bazen aşılmak için konulduğunu fark eder. Bu, şehirdeki herkesi değişen zamanlarla karşı karşıya getirmek demek olsa bile... Dokunaklı, esprili ve umut dolu bir film olan 'Yardımcı', değişim yaratabilmekle ilgili evrensel bir hikaye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Kadının gücü yine film ve kitaplara konu olmuş. Buna benzer bir kitap okumuştum. Umut Mevsimi diye. Akıcı bir filme benziyor. Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Çok duygulandığım, gerçekten keyifle izlediğim bir film oldu. Ama öte yandan "hoşgörü karşılıklı olmalı" dedirttiren bir sahne de gözüme çarptı. Esas kızın bakıcısının hikayesi çok sallama olmuş. Hiç mi tahmin etmiyor kadın "ya bu kadıncağız misafirlerinin önünde böyle diyor ama mahçup oldu benim sıpa yüzünden" diye?!? İşte bir oraya takıldım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.