Kinslayer Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2015 Merhabalar , öncelikle durumumdan kısaca bahsedeyim . Kabus sıkıntimdan dolayi 4 ay önce bi psikoloğa gittim .eskiden uyku düzenim şu şekildeydi 23-0 gibi yatardim 5-6 gibi kalkar tabi sık sık kabus gördüğüm için aralarda da baya uyanır bi süre uyanık kalırdım. Neyse psikolog bana emdr uyguladı vs vs . Artık gerçekten aşırı uyumaya başladım ve bundan çok rahatsızim. Evet kabuslar bitti ama saat 22 de falan uykum geliyor sabahta 11 de falan kalkiyorum durumdan aşırı rahatsızim bütün gün bitmiş gibi hissediyorum ve ona rağmen zinde uyanmiyorum eskiden az uyuyup zinde kalkardim. Gerçekten psikologa gittiğime de pişman oldum o kendisi doğru bi şey yaptığını düşünüyor aslına bakarsanız herkes öyle ama ben çok rahatsızim. Benim sorum tekrar eskiye dönebilir miyim ? Mümkünse kabuslarda geri gelsin yeterki yine az uyuyayim. Şimdiden çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 belki vücudunun uykuya ihtiyacı olduğu için uyuyorsundur ya da hayatında bir şeyler kötü gidiyorsa genelde psikolojik olarak insan daha çok uyumaya başlayabiliyor bir tür kaçış gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinslayer Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 Ama yinede günde 12 saat minimum uyuyorum bence baya fazla . Aslında kaçış durumunda hakli olabilirsiniz ama bilinçaltıma işleyecek kadar sıkıntıda olduğumu düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 uykuya neden olan bazı vitamin eksiklikleri felan olabiliyor bir dr ye görünmekte fayda var kan değerlerine bakmaları lazım bu yönüyle de düşünmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2015 ''Düpedüz bunalımdaydım. Paso uykum geliyordu, yataktan kalkarken bile esniyordum. İki de bir geriniyordum. Bir keresinde canıma kıymayı dahi denedim. Fakat intihar mektubu yazarken uyuyakaldım.'' Murat Menteş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.