tugse Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2015 koç: öfkeyle kalkan zararla oturur. boğa:günahını vermez. ikizler:Kendini yönet, dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin yengeç:İçine attıkları kendinden ağır olunca, her şeye geç kalmaya başlıyor insan. aslan:karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış başak:Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizleyemez.terazi:İhlasın ortadan kalktığı yerde ihitiras başlar akrep:Bir zulmü engelleyemiyorsanız , en azından onu herkese duyurun yay:boş teneke tangırdar. oğlak:Adimi güveç koy amma, ocak üstüne koyma. kova:Al sana bir kaya, nereye dayarsan daya. balık:Arsini ile alir, sindisi ile keser. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 koç: öfkeyle kalkan zararla oturur. boğa:günahını vermez. ikizler:Kendini yönet, dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin yengeç:İçine attıkları kendinden ağır olunca, her şeye geç kalmaya başlıyor insan. aslan:karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış başak:Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizleyemez.terazi:İhlasın ortadan kalktığı yerde ihitiras başlar akrep:Bir zulmü engelleyemiyorsanız , en azından onu herkese duyurun yay:boş teneke tangırdar. oğlak:Adimi güveç koy amma, ocak üstüne koyma. kova:Al sana bir kaya, nereye dayarsan daya. balık:Arsini ile alir, sindisi ile keser. Burçlar için spesifik olarak söylenmiş sözler mi bilmem ama biz yengeçler her şeyi içimize atmaya bayılırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 kova:Al sana bir kaya, nereye dayarsan daya. zaten normal bir söz beklemiyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yay burcunun boş teneke olduğunu düşünmüyorum. Meraklı, araştırmacı bir insan boş kafalı olamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yay burcunun boş teneke olduğunu düşünmüyorum. Meraklı, araştırmacı bir insan boş kafalı olamaz. Bence orda yay burcuna demesinden ziyada, sanırım yay burcunun fazla araştırmacı olduğuna değinip bir atıfta bulunulmuş gibi. Burç uzmanı değilim ama yayların meraklı oldukları bilinen bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Günahımı vermeyebilirim ama bu sevabımı da vermeyeceğim anlamına gelmez, elim boldur benim -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yay burcunun boş teneke olduğunu düşünmüyorum. Meraklı, araştırmacı bir insan boş kafalı olamaz. cnm derinlemesine araştırmayıp üstüne felsefe yürütüyorlar o anlamda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 ikizler:Kendini yönet, dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin Kendini bil, tanrılarını da bilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 oğlak:Adimi güveç koy amma, ocak üstüne koyma. şahsen kendi elde etmediğim bi başarıyı istemem olmamış beğenmedim bu sözü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 şahsen kendi elde etmediğim bi başarıyı istemem olmamış beğenmedim bu sözü ben daha çok gurur anlamında anladım bu sözü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Al sana bi kaya nereye dayarsan daya ! Tuttum bu sozuuuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Bu konuya bulduğum en uygun şey: https://www.youtube.com/watch?v=28byS5Irp6E 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.