AurorA Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2015 http://tri.acimg.net/r_640_600/b_1_d6d6d6/medias/nmedia/18/94/13/53/20305250.jpg Onur Ünlü tarafından çekilen film Manisa/Akhisar'da çekilmiş... Kendi halinde gibi görünen ama türlü doğaüstü güçlere sahip kasabalılardan biri olan Cemal babası ile birlikte berber dükkanında çalışmaktadır. Duvarlardan geçebilenler, görünmez olanlar, zamanı durduranlar ile gerçekten oldukça fantastik bir film olmuş. Filmin son sahnesi ise beni gerçekten çok etkiledi... Oyuncu kadrosu gerçekten çok sağlam... Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Derya Alabora, Ezgi Mola, Serkan Keskin gibi isimler var filmde. Mutlaka izlenmesi gereken filmler arasındaymış... Tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2020 Tuhaf bi filmdi. Anafikir başarılı verilmiş mi verilmemiş mi, güzel işlenmiş mi buna bi yorum getiremem sanırım. Yapımında çok da tiye alınan bi durum değil zaten muhtemelen. Onun dışında ortaya koyduğu gerçek çok çarpıcıydı bence. Her sahnesi fotoğraf karesi gibi. He bi de artık shakespeare şiirlerinin türkçe çevirilerini şiveli okuyorum istemeden. Heheh. Ben de bi izleyin derim. : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.