Moterda Olisya Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2015 Kötü elektrikten korunmak için bir çok yol vardır. Bunlardan biri rüzgar çanlarıdır.Rüzgar çanları sizi kötü düşünceler, kötü ruhlar ve diğer olumsuz güç-etkilerden korur. İstenmeyenleri sizden uzak tutar ve çıkardıkları ses bir çeşit koruyucu görevi taşır.Kötülüğün girmesini istemediğiniz yerin girişine yerleştirebilirsiniz. Ardından temizlemek istediğiniz mekanda bu çanı üç kere çalın. Çıkan ses umut ve aydınlığı temsil ettiği için özellikle karanlıkta yaparsanız daha etkili olacaktır.Çanınızın nasıl göründüğü ise size kalmış. Sizi huzurlu kılan ormal ise tahta, deniz ise deniz kabukları, müzik ise cam ya da metal çanlar kullanabilirsiniz.Bu bir Hava elementi ayinidir.http://www.shzh.net/eWebEditor/UploadFile/200945225057318.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 "kötü elektrik" diye bir tabir söz konusu değil. Sanırım bunu bir siteden çevirmişsin. Kötü enerji, negatif enerji gibi tabirler kullanabilirsin ama "elektrik" birimi kWh olan bir enerjidir. Elektrik enerjisinin "kötü" veya "iyisi" olmaz veya karşıdan kötü elektrik alamazsınız. Maalesef dillere bir şekilde geçmiş ve dilimize evlendirme programlarından (elektrink alamadım tarzı) yerleşmiş çok yanlış bir tabir =) Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Feng shui gibi uzak doğu öğretilerinde de çanın faydaları oldukça bahsedilir Burda bahsedilen ''elektirik'' enerji olarak kullanılmış bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Oldum olası rüzgar çanlarının seslerini huzur verici bulmuşumdur. Güzel paylaşım olmuş, emeğine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 "kötü elektrik" diye bir tabir söz konusu değil. Sanırım bunu bir siteden çevirmişsin. Kötü enerji, negatif enerji gibi tabirler kullanabilirsin ama "elektrik" birimi kWh olan bir enerjidir. Elektrik enerjisinin "kötü" veya "iyisi" olmaz veya karşıdan kötü elektrik alamazsınız. Maalesef dillere bir şekilde geçmiş ve dilimize evlendirme programlarından (elektrink alamadım tarzı) yerleşmiş çok kötü ve yanlış bir tabir =) Paylaşım için teşekkürler.Evet çeviri'de elektrik yazıyordu aslında düzeltecektim ama bahsedilen elektriğin enerji olarak düşündüm ama uyarınız için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Oldum olası rüzgar çanlarının seslerini huzur verici bulmuşumdur. Güzel paylaşım olmuş, emeğine sağlık.Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Feng shui gibi uzak doğu öğretilerinde de çanın faydaları oldukça bahsedilir Burda bahsedilen ''elektirik'' enerji olarak kullanılmış benceEvet ben onu değiştiricektim ama çeviriyi bozmamak için dokunmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Herhangi bir rüzgar çanı oluyor yani? özel bir şeye gerek yok. Ne hoş. Odama asacağım hemen. Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Depresyon çanı diyenlerde var onlara . Dedemin 104 yaşında ölmesinin sebeplerinden biri sanırım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Herhangi bir rüzgar çanı oluyor yani? özel bir şeye gerek yok. Ne hoş. Odama asacağım hemen. Paylaşım için teşekkürler.Evet yazdığım gibi ".Çanınızın nasıl göründüğü ise size kalmış. Sizi huzurlu kılan ormal ise tahta, deniz ise deniz kabukları, müzik ise cam ya da metal çanlar kullanabilirsiniz." ve rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Depresyon çanı diyenlerde var onlara . Dedemin 104 yaşında ölmesinin sebeplerinden biri sanırım . Haha maşallah 104 sene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.