BloodwitcH Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2015 Foruma baktığımda yeni Cadı olan ve olma yolunda ilerleyen bazı üyeler görüyorum. Bir Cadı ilk olarak Elementler ile çalışmaya başlar. Dolayısıyla bu ritüel sizin elemental güç depolamanıza yardım edecek, umarım beğenirsiniz. Depolanan bu enerjiyi isterseniz meditasyon sırasında vizyonlar görmek için kullanabilirsiniz, isterseniz kristal ve doğal taşlarınızı şarj edebilirsiniz, "Elemental Kontroller" konu başlıklı çalışmalar da bir Cadı için başlangıca uygun olduğundan dilerseniz bu büyülerden önce enerjik olarak güçlenmek için de kullanabilirsiniz. Bu liste uzayabilir ama en önemlisi bu ritüel sizin enerjiyi yönlendirmenize ve içinizde olduğunda size nasıl hissettireceğine dair deneyimler kazandıracak. Yani tabiri caizse enerjiye adapte olacaksınız. Tabi ki tek seferde bunu başarmak mümkün olmayabilir. Kendinizi enerjik yönden zayıf hissettiğiniz zamanlarda da yapabilirsiniz. Ayrıca başlamadan önce bir şeye daha değinmek isterim, şimdi süpermarketlerde akasya ağacından yapılma tahta kaseler satılıyor ve tamamen doğal. Ritüellerinizde kase olarak bunlardan kullanmanız daha uygun olacaktır. Ritüel sırasında çıplak olmanız ve Gümüş Pentagram kolyenizden başka takı, aksesuar taşımamanız gerekiyor. Malzemeler: Temel Altar Gereçleri (Athame, Kadeh, Tütsü, Mumlar...) Kare Şeklinde Kesilmiş Sarı, Kırmızı, Mavi, Yeşil Olmak Üzere Doğal Kumaş Parçaları Dolunay Suyu Aytaşı veya Deniz Kabukları Gümüş Bir Obje Kırmızı Bir Mum Bir Adet Altın Obje Sarı Renkli Doğal Kordon/İp Kediotu Kökü, Yasemin, Havlıcan, Sandal Ağacı, Pelinotu (Küçük bir demet yapabileceğiniz kadar alın. Demet halinde bulmaya çalışın.) Kuş Tüyleri Kuvars Kristali Kaya Tuzu Küçük Tahta Bir Daireye Siyah Mürekkeple Çizilmiş Pentacle Zaman; Dolunay'ın Tam Tepenizde Olduğu Zaman Dilimi Ön Hazırlık: Ben bu ritüelden önce bir haftalık bir programa uyuyorum. Sırf ön hazırlık kısmı bile size ruhsal açıdan iyi gelecek. Öncelikle bu bir hafta boyunca asla et tüketmeyin. Siyah çay yerine aktardan aldığınız bitkilerle çay demleyin ve en önemlisi meditasyona ağırlık verin. Ritüel Öncelikle çemberinizi açın ve tüm malzemeleri arındırıp kutsayın. Arındırma işlemini Defetme Yağı veya Adaçayı ile yapabilirsiniz. Kutsama işlemleri de athame veya kutsama yağınız ile elbette. Şimdi kendinize rahatça oturabileceğiniz kadar ortada yer ayırın ve Kuzey'e yeşil örtünüzü koyup üzerine kuvars kristalinizi, küçük pentacle'nızı ve bir kase kaya tuzunuzu koyun. Doğu'ya sarı örtünüzü koyup üzerine kuş tüylerinizi yerleştirin ve Kediotu Kökü, Yasemin, Havlıcan, Sandal Ağacı ve Pelinotu'nu küçük bir demet yapıp sarı ipinizle bağlayın ve ucunu yakarak tütsünüzü oluşturun. Daha sonra bu demeti de kasenin içine koyun. Şimdi Güney'e kırmızı örtünüzü örtün ve üzerine mumunuzu ve altın objenizi yerleştirin. Altın objeniz alyans gibi size manevi değeri olan bir obje olursa daha iyi olur. Mumu yakın. Şimdi Batı'ya mavi örtünüzü örtün ve kasenizin içine dolunay suyunu koyup örtünün üzerine yerleştirin, deniz kabukları, aytaşı ve gümüş objenizi de yerleştirin. Artık benim tabirimle Elementler için hazırladığınız küçük sunaklar tamamdır. Oturmak için ayarladığınız yerde Kuzey'e doğru diz çökün (Ama eğer Altarınız Doğu'daysa Doğu'dan başlayın.) ve gözlerinizi kapayın. Etrafınızdaki malzemelerin enerjilerini hissetmeye çalışın. Gözlerinizi açın ve "Ey Kuzey'in Kutsal Bekçisi, Bu küçük sunağı sana adıyorum, Lütfen Çağrıma cevap ver ve benimle ol, Bana gücünden bahşetmek için benimle ol! Seni çağırıyorum Toprağın Kutsal Ruhu, Kutlu Olsun!" deyin. Toprak elementinin sunağı etkinleştirdiğini düşünerek sunağın yeşil bir ışıkla parladığını imgeleyin. Şimdi Doğu'ya odaklanın ve hafifçe Doğu'ya dönün. "Ey Doğu'nun Kutsal Bekçisi, Bu küçük sunağı sana adıyorum, Lütfen çağrıma cevap ver ve benimle ol, Bana gücünden bahşetmek için benimle ol! Seni çağırıyorum Havanın Kutsal Ruhu, Kutlu Olsun!" deyin ve küçük sunağın sarı bir ışıkla parladığını imgeleyin. Yavaşça Güney'e doğru dönün ve "Ey Güney'in Kutsal Bekçisi, Bu küçük sunağı sana adıyorum, Lütfen çağrıma cevap ver ve benimle ol, Bana gücünden bahşetmek için benimle ol! Seni çağırıyorum Ateş'in Kutsal Ruhu, Kutlu Olsun!" deyin ve kırmızı bir ışıkla parladığını imgeleyin. Son olarak yavaşça Batı'ya dönün ve "Ey Batı'nın Kutsal Bekçisi, Bu küçük sunağı sana adıyorum, Lütfen çağrıma cevap ver ve benimle ol, Bana gücünden bahşetmek için benimle ol! Seni çağırıyorum Suyun Kutsal Ruhu, Kutlu Olsun!" deyin ve mavi bir ışıkla parladığını imgeleyin. Tekrar yavaşça Kuzey'e dönün ve gözlerinizi kapatın. Elementleri sağınızda, solunuzda, önünüzde ve arkanızda iyice imgeleyin ve sizin kurduğunuz sunaklardan dolayı memnun olduklarını düşleyin. "Toprak, Hava, Ateş, Su! Sizleri bana yardım etmeniz için çağırdım. Tanrıça ve Tanrı'nın sadık Ruhları! Bana yardım edin! Güçlerinizden bahşedin. Bu enerjimin azaldığı dönemde, bana güç vermeniz için sizlere yalvarıyorum!" deyin. Şimdi küçük sunakların daha da parladığını düşünün. Enerjinin arttığına bir süre odaklanın. Sonra kollarınızı iki yana açın ve gözleriniz kapalı vaziyette "Bana bahşettiğiniz bu armağan için hepinize teşekkür ederim, Kutlu Olsun!" deyin. Etrafınızdaki yeşil, mavi, sarı ve kırmızı ışıkların yükseldiğini ve spiral biçimde dönerek sizin içinize girdiğini imgeleyin. Bütün enerjiyi çekin. Kollarınız ağırlaşmaya başladığında yavaşça indirin. Tüm enerjiyi çekmeye devam edin. Önünüzde toprak olduğu için vücudunuzun bu bölümünün yeşil ışıkla dolduğunu imgeleyin, sağınızın sarı ışıkla, arkanızın kırmızı ışıkla ve solunuzun mavi ışıkla parladığını düşünün. Şimdi bütün bu ışıklar daha çok parlasın. Tam tepenizdeki Dolunay'dan da gümüş renkli bir enerjinin vücudunuza girdiğini imgeleyin. Şimdi renkler birbirine karışarak içinizde mor renkli parlayan ışık süzmeleri ortaya çıkarsın. İçinizdeki bu mor enerji gitgide büyüsün ve çakralarınız, auranız bu mor enerjiyle dolsun. Özellikle vizyon çalışması yapacaksanız bu mor enerjinin alnınızda mor renkli bir göz kapağını açtığını imgeleyin. Bu içinizdeki enerjiye bir süre konsantre olun. Daha sonra derin bir nefes alarak yavaşça verin ve gözlerinizi açın. "Kutsal Evrensel Güçler'e ve Tanrı-Tanrıça'ma bana bahşettikleri bu lütuf için teşekkür ederim, Kutlu Olsun!" deyin. Malzemelerinizi toplayarak çemberinizi kapatın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Ben fazlaca et tüketen bir insanım hayliyle aklımda sorular oluşuyor, et tüketmenin ritüelimiz'e ne gibi bir zararı olabilir ?Bunu bu aralar biraz sık duyuyorum çünkü, bu arada ellerinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Ben fazlaca et tüketen bir insanım hayliyle aklımda sorular oluşuyor, et tüketmenin ritüelimiz'e ne gibi bir zararı olabilir ?Bunu bu aralar biraz sık duyuyorum çünkü, bu arada ellerinize sağlık. Hayvan kesilirken ete sinen korku vs. enerjisi bizim için olumsuz etkiler yaratıyor. Mümkünse eti azaltmanızı öneririm, her çalışmadan en az birkaç gün önce et yemeye ara vermek iyi olur ayrıca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Ayrıca eklemeyi unutmuşum, duadaki "Bu enerjimin azaldığı dönemde, bana güç vermeniz için sizlere yalvarıyorum!" kısmını amacınıza göre değiştirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Hayvan kesilirken ete sinen korku vs. enerjisi bizim için olumsuz etkiler yaratıyor. Mümkünse eti azaltmanızı öneririm, her çalışmadan en az birkaç gün önce et yemeye ara vermek iyi olur ayrıca. İnsanlar en baştan beri avcı toplayıcı bir topluluk olduğu için et yemenin zararlı olacağını düşünmüyorum. Lakin dediğiniz gibi çalışmalarımdan en fazla 1 hafta önce et yemeyi bırakacağım, tavsiye için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 İnsanlar en baştan beri avcı toplayıcı bir topluluk olduğu için et yemenin zararlı olacağını düşünmüyorum. Lakin dediğiniz gibi çalışmalarımdan en fazla 1 hafta önce et yemeyi bırakacağım, tavsiye için teşekkürler.Et yemek hem fiziki hem ruhsal bedenimize etki eder. Ritüel ve çalışmalar'da herşeyin doğal olması önerilir o yüzdendir ki mum ve yağları bile kendimizin yapması önerilir. Et'in fiziki bedenimize zararı şudur : Et sindirilmesi bitkilere göre daha zor bir besindir,et yediğimiz de mide ve bazı iç organlarımız ekstra çaba harcar bu da çalışma/ritüel esnasın'da kendimizi adamamızı ve odaklanmamızı zorlaştırır. Ruhsal olarak'ta et bir canlının ölümü sonucu ortaya çıkan bir besin olduğu için ruhsal bedenimize parazit vb. negatifliklere yol açar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vitrioltool Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Et konusunda nedenlere takılmaksızın hareket etmek çok daha mantıklıdır. Şimdi bu soruları soruyorsunuz ancak bu konuda hiçbir şey okumamış olsaydınız dahi ileride tecrübelerinize dayanarak bilinçli ya da bilinçsizce ritüel öncesi et yemeyi bırakırdınız. Majisyenler de nedenleri pek fazla umursamazlar, önemsiz konulara kafa yormak yerine tecrübelerden yararlanarak daha hızlı ve sağlıklı bir gelişim göstermek isterler. Et yemenin majikal çalışmalarda neden dezavantaj sağladığı tartışmalı bir konudur, herkes farklı bir şey söyler, gerçeği bilmek için ise uzun süreli araştırma ve çalışmalar yapılması gerekir lakin bu vakit kaybıdır. Et yemenin majikal çalışmalarda size zarar verdiğini bilin ve o şekilde hareket edin. Bu konuda tavsiyelere uyup uymamak da size kalmış, zaten bu yolda ciddi şekilde ilerlemeye kararlıysanız ileride bu tür ufak ama önemli faktörleri kendiniz fark edeceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.