tugcemgul Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Piercingler değil o sonradan ekleme gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 bana gerçekçi gibi geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 bana gerçekçi gibi geldi.. Gerçekçiliğinde değilim, bence kesinlikle gerçek. sadece, o kadar fazla ki; adam sonradan eklenmiş "gibi". şekerli süt - sütlü şeker. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 gerçekçi geldi bana teşekkürler tuğçemgül Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 **öldürür kendisini** Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 **öldürür kendisini** zaten son resimde kendini o kadar kasmışki yakındır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 ...kendimi kastetmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 güzel olmus gayet hoş duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 kılıç geçirir mi acaba zırhı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Hakikaten zırh gibi ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 hava alanlarinda baya bi problem yasiycak bu arkadas... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 derisipiercinglilerden kendisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 sanayiye goturtup baktirtmak lazim bi arkadasi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yıkanma anını düşünüyorum da... ...düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yaptirdin da ne oldu basin goge mi erdi deseler.. bi sinir krizi gecirip hepsini cikarir atar mi acaba.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 çok ağırdır o şimdi ... çok gereksiz bence...güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.