Moterda Olisya Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2015 (düzenlendi) Yasak olan şeyleri paylaşmayın lütfen Ağustos 20, 2015 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi boynuzsuzgeyikler tarafından editlenmiştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Kara büyü paylaşımı yasaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Kara büyü paylaşımı yasaktır...Evet biliyorum ancak bu büyü'yü yapmaya herkesin cesareti yetmeyeceği gibi gerekli majikal bilgileri olmayanlar bu büyü'de aşama kayıt edemez. Herkesin yapamayacağını bildiğim için paylaştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Kural çerçevesinde açıklamanıza yönelik bir esneklik varsa diyecek lafım yok fakat yasak. Bu forumda bu büyüyü yapabilecek kendim dahil pek çok kişi tanıyorum üstelik, ki isteyen istediğini yapar ama kurallar böyle olduğuna göre forum bu tarz bilgilere açık değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Bu seferlik ceza ya da uyarı vermiyorum. Yasak olsa da düşünce güzel. Yani bir tür bilgi paylaşımı. Lakin sitede kara büyü uygulamalarının paylaşımı ne yazık ki yasak. Bunu artık iyice öğrendiğinize göre bir sonraki sefer ceza alacağınızı bilmenizi isterim. İyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar