Jump to content

Korkunç astral deneyimim

mertash

Önerilen Mesajlar

ayvalıktaki

ayvalıktaki yazlığımızdaydım 15 temmuz akşamıydıı kendi arkadaş grubumla sahilde ateş yakmış ve orda oturuorduk canımız biraz sıkılmıştı arkadaşları bıraz korkutmak ve eğlenmek için konuyu cinlerden açmıştım u konuları konuşurken bir arkadaşımn kendi akrabasının 2tane olduğunu söylemişti bende buna pek inanmamıştım ve biras alaylı bir şekilde ‘’benimde var bak ağaca çıkmış oturuo in lan ordan aşağı’’ demiştim nese baa bir vakit geçti ewe gittim duşa girdim sonra yattım odam çok sıcaktı biras havalandırmak için camı actım tatlı şekilde esiyordu tişörtümüde çıkarmıştım nese sonra uyudum gece 3 gibi uyandım odama şöyle bir baktıktan sonra gözlerimi kapadım birde ne göreyim hala odamı grüorm sonra odanın içinde hızlı hızlı gecen adını söyleyemeyeciğim değişik şeyler geziniordu sonra yatağımdan fırladım ve ucuyordum resmen,ama sanki kendim ucmuyordum kontrol edemedim ve arkamda da o karaltılardan bir şey vardı bna bir şeyler söylüyordu anlamıyordum çok değişik bir şekilde konuşuyordu sonra bende direkt olarak allaha sığınarak allahım sen beni koru ben ne yaptım dedim çok korktum ve yatağa birdaha fırladım sonra 3. katta kalan yalnız bir çocuk olarak hızlı adımlarla aşağıya indim başım ağrıyordu sonra asprinimi aldım ve bu olanları düşündüm sonra 2 hafta sonra bir arkadaşım bisde kalmaya geldi ve benim astral seyehata çıktığımı ruhumun bedenden ayrıldığını söyledi.Dona kalmıştım öle sonra kendi evime dönünce bir daha denedim bütün teknikleri denedim fırlamaya ramak kala uyandığım oldu ,bu olaydan sonra bu tür şeylere ilgim arttı şaka gibi ama gerçek yaşayanlar bilir:cool:

Tabi birde soracağım bir kaç şey var

AStral seyehat sırasında gerçek bi cisimle fiziksel temasta bulunabilirmiyim eğer bulunursam kendi bilincinde olan biri bunu görebilirmi?:ermm:bilgisi olanlardan sorularıma cevab vermelerini istiorm lütfen görüşlerinizi bildirin...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral seyahat ile ilgili şeylerin bir kısmını okumuşsunuz sadece...

Bu yaptığınız astral seyahat

Astral seyahatte fiziksel bir etkide bulunmak mümkün ancak;enerjinizle etki edeceğinizden bir sorun çıkabilir ve astral seyahatteyken sanmıyorum ki şu bardağa dokunuyum da yere düşürüyüm diye düşünesiniz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

astral seyahatte fiiksel temas kurulabilir , örneğin bir nesneyi başka bir yere götürmek gibi. Bunlar zaten gerekli kitaplar okunursa elde edilebilecek bilgilerdir , ayrıca astral seyahet esnasında diğer insanlara gözükmekte mümkündür(rüya aleminde ya da uyanıkken)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

astral seyahatte herhangi bir şeye fiziksel etki mümkündür fakat bunun için biraz ilerlemen ve kontrollü çıkman lazımdır ayrıca kendi bilincinde olan ve bizim deyimimizle ruhsal gücü gelişmiş veya bilinci yeterince açık biri seni görebilir ve hissedebilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...