efemera Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller. 20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur 40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur. 45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer. 60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek. Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak. Alıntıdır.. :(:(:(:( 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 güzel bi konuya değindiğin için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek. Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak. aynen oluyor yaklaşık 40-50 dk sonra tuvalet ihtiyacı ve sonra gene kola içme isteği içtiğim zamanlarda bu oluyor hep özellikle pepside oluyor ama gzl konu bu arada paylaşım için sağl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Zaten sevmiodum arada alıyodum hiç almam artık:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 kolayla güzel temizlik yapılıo bide:thumbsup: krom kaplamaları silme ve pas temizleme için idealdir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 valla ben on seneyı askındır kola tuketıcısıyım kolaya basladıgımda 2,5 lıteler cam sısede fılandı ( rehabılıtasyon merkezıne yatıp cıkmıslar gıbı oldu bıra ama) 5 lıtre ıcınde on dakıkada bır tuvalet ıhtıyacı olusuyo 7,5 lıtrede sısme ve fujlı benzerı gırtlak bogaz ve mıdede yanma 10 lıtre ve uzerınde yedıgın yemekten bısı anlamak ıle anlamak arasında tuvalete yonelme fujlıde artıs mıde delınmesını nadıran agırlar gegırırken fılan cıgerlerın sırta bakan kısmında yanma 12,5 ta artık mıdenız mıde degıl cadı kazanına gecıs asamasına gırer 15 lıterede ıse mıde ha delındı ha delındı kıvamına ulasır 20 lıtreyı deneme asamasındayım bunun dısında calısmalarım suruyo ve aldıgım duyumlara gore kutu kola 22 kesme sekerlı caya esıtmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ne kadar da faydalı bir icecek şu cola:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Aman ben almım gercı yasak zaten:P:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 bir zamanlar günde 2 litre içerdim:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ben kendımı bıldım bılelı ıcıyorum bı ıkı arkadasım kolayı bırakmam ıcın ıcnde domuz kanı var yok uzaylılar amerıka ıle anlastı ve uzaylılar dunyalıları kendılerıne kole yapacak formulu kola ıle kamufule edıyolar gıbı ıvır ve zıvır anlattılar bunları duyduktan sonra kola tuketımım yukseldı yav :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ben kendımı bıldım bılelı ıcıyorum bı ıkı arkadasım kolayı bırakmam ıcın ıcnde domuz kanı var yok uzaylılar amerıka ıle anlastı ve uzaylılar dunyalıları kendılerıne kole yapacak formulu kola ıle kamufule edıyolar gıbı ıvır ve zıvır anlattılar bunları duyduktan sonra kola tuketımım yukseldı yav :) bende geçenlerde bi arap kanalında kola reklamı seyrettim.. toparlak bir adam bi dikişte kolayı içiyor.. sonra herif geyiriyor ve arkasından elhamdülillah pepsüüü diyor.. o an içimden bir fıçı kolayı hiç aravermeden kafaya dikmek geldii:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Atın ölümü arpadan olsun kolaya devam vazgeçmiyciğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ben de eskiden günde 1 tane 2.5 lt. kola bitiren birisi olarak tavsiye etmem.Kola asidinin miğdeye yaptığı etkiyi de unutmamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 İşte böyle uf olursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavu01 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 hala bağımlısıyım galiba 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mida Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 tiksiniyorum coladan ilk insan benim herhalde:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 bırakmam vazgeçemem keşke bende tiksinsem ama olmuo kola başka bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 yaw cidden bi bakalım bu kola denen şey içecek olmakdan çıkmış durumda hakkaten akşamları bilgisayarın önünde pineklerken sigara kola bide internet olsun,karılar kocalar boş olsun deyü kaptırıp gideyoz yaw,bide bu kolayı içmeyen canlı yok,hatta küçücük cücükler bile içiyor sanki anne karnında bağımlısı olmuş veletler,giderek koladan korkmaya başladım.bu ne yaman çelişki anne. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jophiel Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Amerika zehirlemeye ve bizi uyuşturmaya devam ediyor.Bu hamburger ve colayı ülkemize sokmamak hatta yasaklamak gerek.Amerika kendi milletini obez yaptı sıra bizlerde..Aldanmamak lazım. Ayran için..hem faydalı hem susuzluğu giderir.İradenize sahip çıkın arkadaşlar.Oyuna gelmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 yaa bilmiorum ama bana pek doğru gelmior gözümüzle görmedik her kez aynı şeyi söylüyor her ekz içior şu ana kadr neden kımseye bişi olmadı ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktober Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 61. dakikada patlarsınız. oyuna gelmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 sigara ve kola ne baş belası ve içimi keyifli şeyledr lanet olsun bunu söylemekten nefret ediyorum ama seviyorum bırakmam lazım bu yazı bana ilham olsun en qazından kola içmeyeyim arkaadaşım paylaşımın için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Kola zararlı ama alkol ve sigara yararlımı? Forumda alkolün zararlarından çok kolanın zararları var.Tamam zararlı ama alkolüde hiçe saymamak lazım. Gerçi bana tıp tarafından kısıtlama getirildi ama bırakmayı geç azaltmak bile zoruma gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yaşasın sporcu gençlik nasılsa kullanmıyorum zaten yasak =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 ahhahah ben içmiyorum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.