Dolunay Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 bütün kentler tanır beni ben her kesi... hepimiz bir yalnızlığız hepimiz bir yalnızlıkta ve her kes sensin aslında ya da ben... bütün zamirler ikinci tekil ve zaman hep durduğu yerde cümle içinde... oysa el deymemiş bir karanlık isterdim tek bir yıldız bile olmamalı gökyüzünde geceyi gece yapan karanlık, ve ben bir ateş böceği olmalıyım belki de bir adada yalnızlığının farkında olmadan... kimbilir kolomb'un biri çıkardı keşfederdi yalnızlığını adanın ve ben keşfederdim bütün yalnızlıkları... sen yoksan ben bir ateş böceği olmalıyım hiç bir rolüm olmamalı hiç bir sahnede ben bağlandım mı hiç bir imza bağlamamalı ve sevdim mi yüzüğümüz bile olmamalı hiç bir ülkenin vatandaşı olmalıyım ya da hepsinin... ışığın boğduğu kadar kamaşmaktayım şimdi ve toplumsal kefeni giydirilmiş, sadece rol icabı yaşamaktayım oysa sen yaşama karşı duruşumsun, sen benim isyan ateşim ve meydan okuyuşumsun dünyaya... sevgim mavzer ; namlusunda aşk fişeği ve biz namlı savaşçılarıyız bu destanın... sen yoksan el deymemiş bir karanlık olmalı tek yıldız bile olmamalı gökyüzünde geceyi gece yapan karanlık ve ben bir ateş böceği olmalıyım ve ben bir ateş... -ÖZHAN HAKAN 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 eline saglık dolunay.güzel bir şiirmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 eline saglık dolunay! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 çok güzel şiiir-sen yoksan el değmemiş karanlık olmalı!gökyüzü gece ne güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.