Godwine Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2015 Eckhart Tolle'un yazdığı kitabın altinicizdiklerim.com'un çıkardığı özetin alıntısıdır. Emeği için buradan onlara teşekkür ediyoruz ve benim çok beğendiğim bir kitap olarak özetini burada paylaşmak istiyorum. Dosya.tc - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Şimdiki an kutsal bir tanrıçadır . Goethe Başka ekstrem bir açıklamaya gerek var mıdır efendim . ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Çok değerli bir kitap, herkesin okuması gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Kitabı sonuna kadar okudum ama söylediği şeyler mantıklı ama yapabilmek çok zor gibi geldi yani kitap da her türlü sorulacak soruya cevap vermiş, mantık yönünde de gayet başarılı ama okuduktan sonra hiç deneme ihtiyacı hissetmedim. Şimdi'nin Gücü Uygulama Kitabı - Eckhart Tolle - %24 indirimli : Kitap | idefix.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Templier Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Şimdinin Gücü ve Şimdinin Gücü Uygulama kitapları mutlaka okunmalı. Belki de üzerine; Var Olmanın Gücü kitabını da eklemeliyiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.