spatha11 Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2015 Nedir youtube kanalına rastladım , hayattamızdaki bazı şeyleri komik ve eleştirisel bi şekilde anlatarak videolar yapmışlar işte Nedir ? Videoları Diktatör Nedir ? Kentsel dönüşüm Nedir ? Koalisyon Nedir ? Cehalet Nedir ? [video=youtube;kC-w_SmUwxc] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaşım için teşekkürler spath, bideolar çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 bideolar gerçekten çok hoşlar teşekkürler spath Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Bende bunlar ne diyo diyorum düzelttim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ve kanal kapandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ve kanal kapandı kanal kapanmadı ikiye ayrıldı billur obllu ile bu kız ben bu kızı daha çok sevdim aslında haftada bir yeni videoları çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Astral Seyehat Nedir ? Cumhuriyet Nedir ? [video=youtube;-zOTfLdW2pU] Gıybet Nedir ? Evrim Nedir ? [video=youtube;8c9o-bt4yTA] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 [video=youtube;-QkHQJSjzWg] offf hprFdx5-uKsxEL0SE_2&index=16 hzMg7_YH_hprFdx5-uKsxEL0SE_2 hzMg7_YH_hprFdx5-uKsxEL0SE_2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.