nameste Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar 3 sene sonra tekrar çizim yapmaya başladım 1 hafta kadar önce, çizdikçe güncelleyeceğim. Umarım beğenirsiniz. DARON MALAKİAN (System of a Down) --- --- --- http://i.hizliresim.com/J4WWQE.jpg --- http://i.hizliresim.com/j2AA6G.jpg --- http://i.hizliresim.com/d2MLrn.jpg -- http://i.hizliresim.com/8bLnpn.jpg Eylül 1, 2015 nameste tarafından düzenlendi ekleme 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Mükemmel çizimler bunlar... Bence hiç durmadan çizmelisin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Tebrik ederim güzel çizmişsin ve gerçekçi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Senin gibi yetenekli insanları gördükçe ağzım açık kalıyor Tek kelimeyle MÜKEMMMEEL , ileride resim kursu bile verebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Harika! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Beğenmenize çok, çok sevindim arkadaşlar En son gönül işleri dolayısıyla bir daha çizmeme kararı almıştım fakat artık kendime ayıracak çok vaktim olduğu için tekrar ve derinlemesine başlama kararı aldım. Dediğim gibi, bundan sonrası için çizdiğim her resimi buradan paylaşacağım. Dilerim ki onları da beğeneceksinizdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Çizimler bir harika dosum ellerine sağlık çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ama olmaz ki.Bu kadar güzel çizip Gnoxiste paylaşıyorsun sonra benim paylaşasım gelmiyor.Kim bilir benim gibi düşünen kaç kişi vardır forumda.İnsaf insaf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ama olmaz ki.Bu kadar güzel çizip Gnoxiste paylaşıyorsun sonra benim paylaşasım gelmiyor.Kim bilir benim gibi düşünen kaç kişi vardır forumda.İnsaf insaf... Ahauaha Çıtayı biraz yükselttiğimin farkındayım, böyle olsun istemezdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ama olmaz ki.Bu kadar güzel çizip Gnoxiste paylaşıyorsun sonra benim paylaşasım gelmiyor.Kim bilir benim gibi düşünen kaç kişi vardır forumda.İnsaf insaf... Kız doğruyu söylüyor 4.Resim benim çok hoşuma gitti , eline sağlık Edit : Çok mütevazisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Mükemmel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Gayet başarılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Kız doğruyu söylüyor 4.Resim benim çok hoşuma gitti , eline sağlık Edit : Çok mütevazisin Kibir olarak görünmesin fakat istesem de fazla kalenderi olamıyorum bu tür konularda Bilakis ekabirlik söz konusu oluyor ve belirtmekte fayda var ki ekabirlik ve kibir* farklı şeylerdir. Ekabirlik bir tarz-ı hayat, bir seçimdir kanımca. İnsan ola ola, yapa yapa zamanla ekabir olur. Yani ha deyince ekabir olunmaz, ha deyince de sanatkâr olunmaz. Doğuştan ekabirlik var mıdır bilemem, ama aileden ekabirlik de alınır. Tabii şartların da buna müsait olması gerekir, yoksa kişi ekabir olmasa, olmaya çalışsa kaç yazar? Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum gerçekten Öneriniz-eleştiriniz varsa lütfen benimle de paylaşın, duymak beni mutlu eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ahauaha Çıtayı biraz yükselttiğimin farkındayım, böyle olsun istemezdim.. Ben bilmem arkadaş biraz düşünceli olalım.Yok mu üstüne kahve dökülen resim falan yok mu ? Düşürelim birazcık o çıtayı İşin şakası bir yana ciddi anlamda yeteneklisin eğer bir mesleğin yoksa reklam grafikerliği falan düşünmelisin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Sanatcida olmazsa ego olmaz zaten bosver en guzellerini koy bende kara kalem cizmemem gerektigini biliyim:D Eline saglik cok guzeller ve gonus isleri iyidirde hayatindaki hicbir seyden vazgecmemeli insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Sanatcida olmazsa ego olmaz zaten bosver en guzellerini koy bende kara kalem cizmemem gerektigini biliyim:D Eline saglik cok guzeller ve gonus isleri iyidirde hayatindaki hicbir seyden vazgecmemeli insan Olur mu öyle şey yahu, eğer yeteneğin varsa neden geliştirmeyesin ki? Biraz ahmakça olduğunu şimdi farkediyorum evet, gereksiz bir hareketmiş benimkisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Arkadaşım mükemmel ler nasıl yaptın hayretler içindeyim çok başarılı 3. Resim bayıldım Valla harikasin nameste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diens Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Fazla iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 4. Resimdeki oranlama çok iyi olmuş eline sağlık 3. Resim için model olaydı daha net olurdu sanki . Bence forum bu yeteneğinden faydalanmalı küçük tüyolar falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Varsa bir kaç resimle uğraşan bana ulaşsın, toplaşıp ortaya bir kaynak çıkartabiliriz tüyolar ve öneri/görüşlerimizi içeren. Yeni resim geldi bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Bence şöyle yapalım Nameste ile resim dersleri paranormalnormal888 de güzel çizer bak söylemedi deme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 (düzenlendi) Ahauaha Tek ben olmaz, paranormalnormal888 ile iletişime geçeyim o halde. İlgilenecek olursa ve "yeterli talep" sağlanırsa şayet bir şeyler yaparım. Sabah anket ekleyeyim bari, belirlemiş oluruz böylece. Eylül 1, 2015 nameste tarafından düzenlendi imlâ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Dedikodum yapılmış. Iyi dedikodu ama. Makbuldür. Teşekkürler spatha. Bana uyar nameste. :D yeter ki konu resim olsun. Bu arada ellerine sağlık harikalar. :D oldu o zaman ben kalkayım. Bazıları açılmıyordu yine bir baktım aman tanrım. Sen napıyorsun ben o kadar çizemem. O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Çok yeteneklisin. Bravo. Ben de bi ara çöp adamlarımdan atarım buraya, eğleniriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2015 Çok yeteneklisin. Bravo. Ben de bi ara çöp adamlarımdan atarım buraya, eğleniriz. Deme öyle yahu, eminim resim yeteneğin yoksa dahi muazzam bir vizyona sahipsindir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.