AurorA Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 http://i1.sndcdn.com/avatars-000055675290-vgpk8w-crop.jpg?435a760 Grup Arda Kemirgent ve Can Sürmen tarafından kurulmuş, sonrasında Erkin Sağsen ve Efe Güner gruba katılmıştır. 2012'de ilk EP'yi yayınladıktan sonra The Band isimli yarışmada dereceye girdiler. Özellikle sıkıntılarla boğuşurken dinlemeyi sevdiğim bir grup... Şarkı sözleri o kadar olağan ve doğal ki, insan kendisini ister istemez rahat hissediyor İşte bazı parçaları: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Solistin ses tonu çok iyi rahatlatıyor insanı, sözleri ve şarkıda çok hoşmuş Dinleyebiliceğim bu yeni grup için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 grubun ismi cidden çok değişik ütopya yı çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Ütopya benim favorim Ne zaman aşk nedeniyle boğulsam bu şarkıyı dinliyorum rahatlatıyor beni Garip bi düşünce ama yine de düşününce doğrudur Yalanı sevdiğimiz, her gün beslediğimiz Aslında yalnızız ama bi şekilde kanmışız Herkes için biri olduğuna, sonunda mutlu olunduğuna Her zaman ki sorunlar ve şimdi n'apıcaz der gibi bakar Aslında benim bi fikrim var, benim bi fikrim var İçip unutalım, unutup sevişelim, sevişip uyuyalım Uyanıp sevişelim biraz daha içelim ve tekrar edelim Hayatı geçerken tek başıma içerken Yolculuk nereye diye sordum cevabı beklemiyordum Cevaba sarıldım ve baktık yıldızlara Bir an için yalnız hissetmedim bunu ben hesap etmedim Benimle kalırsa belki mutsuz olabilir Ama mutsuz olmayı da sevebilir ve yine de kendisi bilir. Her zaman ki sorunlar ve şimdi n'apıcaz der gibi bakar Aslında benim bi fikrim var, benim bi fikrim var İçip unutalım unutup sevişelim sevişip uyuyalım Uyanıp sevişelim biraz daha içelim ve tekrar edelim Benimle kalırsan belki mutsuz olabilir Ama mutsuz olmayı da sevebilir yine de kendisi bilir Aslında yalnızız bi şekilde kanmışız Herkes için biri olduğuna, sonunda mutlu olunduğuna Bu şarkı da çok güzel; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Bu şarkıyı da es geçmemek gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 "Bir an için yalnız hissetmedim bunu ben hesap etmedim Benimle kalırsa belki mutsuz olabilir Ama mutsuz olmayı da sevebilir ve yine de kendisi bilir. " Tam benim işte bu, bazen biriyle birlikte olursun mutlu olduğun gibi mutsuzluğunda olur hatta mutsuzluktan kırılırsın, paramparça olur için ama yine sarılıp uyursun, sabah el ele gidersin kahvaltıya. Öyle biri olur ki hayatında onunla mutsuz olmayı bile seversin varlığıyla alır götürür kötü olan her şeyi sarılırsın dünya sıfırlanır sadece o kucak dolusu samimiyet olur aklında Ama bir gün gelir ve o başka mutluluk yolu olmamasına rağmen gider ve pişmanlık dolu hayatının ilk adımını atmış olur ... ( sonlara doğru egomda dokundurdu engelleyemedim ) Mutlu olmak için tek yol sevmek değil belki ama mutsuzken bile sevebilmeli insanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Tam o sözler beni rahatlatıyor "yine de kendisi bilir" diyebilmek rahatlatıyor... bundan daha özgürleştirici hissettiren bir şarkı sözü hatırlamıyorum... arzularımız, isteklerimiz olabilir... ama yine de kendisi bilir... (neyse bunu tam açıklayamadım muhtemelen... bunu açıklamaya çalışma kafası yaklaşık 4. dubleden sonra) Konuyla pek alakasız ama; insanlar sadece mutlu olmaya çalışarak saçmalıyorlar bana göre... Amaç olarak mutlu olmak alınırsa, daha çok mutsuz hissetmek kaçınılmazdır. Çünkü mutlu hissedilmediği her an mutsuzluk yaratacaktır. Oysa nötr kalmak kadar güzel bir duygu var mı dünyada? Mutluluk mutsuzluğu, mutsuzluk mutluluğu tamamlar... Oysa nötr kalmak sabittir ve tamdır... Bana göre insanın fabrika ayarlarıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Anladım ne demek istediğini kesinlikle bende hep kendisi bilir diyorum zaten çünkü ne hissedersek hissedelim ya da yaşayalım burda bir gerçek var. Bu gerçeği söylerken kötü görülmek istemiyorum beni çok tanımıyorsunuz ama benim hayatımdaki gerçek şu ki ben beni sevebilcek ve sevebiliceğim birini rahatlıkla bulucam o ise eğlence ve mutluluk için yaşadığı hayatı kirleticek. Nadir olan benim o değil Aynen ya ikinci dediklerin o kadar doğru ki ben sahip olduğum bir avuç mutlulukla yetinebiliyordum her zaman ve insanlar bir anlık mutsuzlukları yüzünden bütün mutluluklarını silmeye hazır bekliyorlarmış gibi duruyorlar. Bu çok saçma ve hiç bir zaman doyamayacak insan açgözlülüğünün bir kanıtı. Fabrika ayarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.