AurorA Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 [video=youtube;_-bwFggUKGM] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Hiaa işte biğendim bunuda like butonu olsada bassam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 [video=youtube;sZJvi-uXUKU] Ölürsem kediler beni yer beni yer beni yer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Bu hikaye bu akşam bitecek büyük ihtimalle. Ama iyi bir insansın sevgilim sende kendi özünde Bu olmak zorunda artık İnkar etmek anlamsız İkimizde yaşayacağız öyle ya da böyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.