AurorA Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Bu grup da hakkında hiçbir şey bilmediğim ama müziklerini severek dinlediğim gruplardan... [video=youtube;9SVW2S2-lfY] Yükünü bırak, yamacıma çömel Üstün başın yara bere, gülüşün özel Biz bizi iyi biliriz Aynı yolda eskimişiz Suretimiz benzer Kiminin babası padişah, sorunu çözer Kiminin babası fotoğraftan gülümser Kimi gider uzaya, öbürü bi' odada müebbet komada Her sabah yeni bi' filme başladım Farklı sonlar istesem de hep aynı finalle bitti Sonra birden dank etti, dünyayı anladım Aldım onu karşıma anlatmaya başladım Koca yaşlı şişko dünya x2 Ben dağıttım evini sen erittin beynimi Gel anlaşalım senle ver gözümün ferini geri x2 Açtım bazen ağzımı çöp kutusu kapağı Sevdim, kızdım, delirdim Dikkatsizler piriydim Işıkları kapadım, sabaha geri saydım İnceden aydım İpte laf cambazları, cebinde cımbızları Ne söylesek varmıyor doğru adrese Onunkinden banane, on ikiden vurmak şart değil Yeteriz biz bize Her sabah yeni bi' filme başladım Farklı sonlar istesem de hep aynı finalle bitti Sonra birden dank etti dünyayı anladım Aldım onu karşıma anlatmaya başladım Koca yaşlı şişko dünya x2 Ben dağıttım evini sen erittin beynimi Gel anlaşalım senle ver gözümün ferini geri x3 https://www.youtube.com/watch?v=WZte186PahE [video=youtube;h-62wGtUW_Y] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gtWhtxsLRQA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Aurora abla doyur bizi müziklerinle Ne güzel müzikler yaw bunlar çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Bunlar benim ruh halimi düzeltme müziklerim daha aklıma geldikçe eklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Şu şarkısınıda beğendim [video=youtube;-FGxYwb75uQ] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Birde buna benze bir iki grup daha buldum Yüzyüzeyken Konuşuruz , Yok Öyle Kararlı Şeyler , Büyük Ev Ablukada cidden değişik grup isimleri bunlar ama beğendim şarkılarını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 yüzyüzeyken konuşuruzu ekledim zaten büyük ev ablukada'nın bir şarkısını biliyorum. diğerini tanımıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.