spatha11 Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2015 Bende gezinirken rastladım hoş bi grup gibi bakalım beğenecek misiniz Bir Sherlock Değilsin Nefret Söylemi Ağustos Böcekleri Domates Bazı Şeyler Özümden Çok Hiçbirşeyizm Ah Lunapark 34 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Güzelmiş Somurtkan başlayan sabahlar için bu grubu da kenara not alayım Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Bişey değil aynen ssırf sabahları güzel uyanmak için liste hazırlıyorum şuan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Ben aslında sana kızgın değilim, Fena huyum hakareti sever. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.