SpawN Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 Gnoxiste üyelerin akli dengesini bozduğu bilim adaları tarafından saptanan vhercle aranıyor! Amerika ve Kanadadan sonra vherclenın Türkiyede saklandığı tespit edilmiştir! Tüm dünya ülkelerinde kırmızı bültenle aranan Vhercle KGB ve FBI’ın arananlar listesinde en başı çekiyor. Amerika’da halk sokaklara dokuldu! Aileler de Vhercleye Hayır diyorlar.Cocuklarının Vhercle gibi olmasını istemiyorlar Ve Türkiyede Vhercle ilk kurbanını veriyor! İyi bir aile çocugu olan SpawN Vhercleyle arkadaslık kurmaya başlıyınca intihar etmeye kalkıştı.Doktorların gözetiminde tutulan SpawN'ın durumunungittikçe kötüleştiği söyleniyor! SpawN'ı sevenler yollara dokuldu!(Türkiye) http://img505.imageshack.us/img505/7622/vhercle3hr0.jpg Tsk! Saygı ve Sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ne güzel konu bu yahu reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesini benimsemiş bulunuyorum sen içindekileri bana pm'den dökebilirsin küfür de et istersen kızmiicam söz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 vherc.. ben seni destekliyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 seviyorum seni nora Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ee ne anladım ben bu isten ya madur benım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 arkandayız vhercle tebrik ediyorum seni -------------------- aslanımm beee sen hep böyle güzel işler yap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 arkandayız vhercle tebrik ediyorum seni -------------------- aslanımm beee sen hep böyle güzel işler yap cruelty sıra sanada gelıyor hocam!:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yap yap sen böyle güzel konular aç -------------------- spawn sakın yapma bak intikam alırım bakma öyle yap dediğime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 sen kimi destekliyon ben anlamadım bi de o arkandayım yorumunu değiştir yanlış anlaşılmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yap yap sen böyle güzel konular aç -------------------- spawn sakın yapma bak intikam alırım bakma öyle yap dediğime sana gif yapacam babacım(o daha kotu):D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yap spawn destekliyorum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 vhercle hayırdır spawn yap istediğini ya umrumda değil valla çoluk çocukla uğraşaamam alacağın olsun verhc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yap spawn destekliyorum seni baba cruelty daha toyu fıkırler var da etık olmaz dıye :D:D:d -------------------- vhercle hayırdır spawn yap istediğini ya umrumda değil valla çoluk çocukla uğraşaamam alacağın olsun verhc gösterecem ben sana cocuklugu:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 sen spawn'a eline sağlık aç böyle konular diyosun kendinle çelişme yoksa benim desteğim hep senden yana cruelty Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ayıp ettin vhercle o sanada açacam diyodu ya ben onun için dedim hem ben seni tebrik ettim böyle bişey yaptıgın için gerçekten yoksa kötülüğünden değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ayıp ettin vhercle o sanada açacam diyodu ya ben onun için dedim hem ben seni tebrik ettim böyle bişey yaptıgın için gerçekten yoksa kötülüğünden değil cruelty babacım belkı ben sana gunlerımı haftalarımı belkıde aylarımı harcıyacam ama emın ol senın sonun daha kotu olacak!:D:rofl::rofl:cok tehlıkelı fıkırlerım var hepsını de vhercle verıyor bana:D:D:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 bende seni seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 zuahhahahahhhaa:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 püüfff spawn sıktın ama naparsan yap diyorum hala konusuyosun elinden geleni ardına koyma ben uğraşmıyorum artık seninle velet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 iyi kapistiniz ha.. .. forumun renkleri sizi.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Arkadaşım hadi bakiyim kapatmayın kafenin önünü. İş yapıyoruz burada. Görmiyim parkart mankart. Vhercle, seni de içeri aliyim bi zahmet. Bardaklar yıkanacak daha. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 püüfff spawn sıktın ama naparsan yap diyorum hala konusuyosun elinden geleni ardına koyma ben uğraşmıyorum artık seninle velet cruelty gnoxiste son gunlerını yasıyorsun abı!belkı bu acacagım konu benım sıtede atılma sebebım olacak ama emın ol buna deger:D:D -------------------- ya reklam oldun vhercle!!! daha da kotu olacak!yavasca kaybolacaksın:D:Dkımsede kurtaramıyacak senı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Vhercle kim bozdu akli dengeni ? bu haberlere ne diyorsun,yalan mı ? spiker gibi hissettim bi an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 benim akli dengem iyi locked ben gnoxis üyelerinin akli dengelerini bozuyomuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 spawn sen ne çenesizsin ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.