MuratVFX Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2015 İmagine Dragons Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Dinlediğim bi müzik grubu gnoxisde , inanılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Baktım Linkin Park var İD yok olmaz dedim ekledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Baktım Linkin Park var İD yok olmaz dedim ekledim Çok iyi yapmışsın bazı şarkılarından haberim yoktu , tişikkirlir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 İd 'nin transformers 4 için yaptığı bir şarkı vardı o şarkının ismi neydi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 İd 'nin transformers 4 için yaptığı bir şarkı vardı o şarkının ismi neydi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 League Of Legens için yaptığı müzikte hoştu şahsen İmagine Dragons - Warriors https://www.youtube.com/watch?v=VP9I8ZUwKpc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 TF4, İçin yaptığı efsaneydi şimdi TF serisinede uymuştu. Birde Saygı değer Steve Jablonsky ile ortak çalışmaları var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.