imam Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Dinlediğim bi müzik grubu gnoxisde , inanılmaz Alıntı
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Baktım Linkin Park var İD yok olmaz dedim ekledim Alıntı
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Baktım Linkin Park var İD yok olmaz dedim ekledim Çok iyi yapmışsın bazı şarkılarından haberim yoktu , tişikkirlir Alıntı
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 İd 'nin transformers 4 için yaptığı bir şarkı vardı o şarkının ismi neydi ? Alıntı
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 İd 'nin transformers 4 için yaptığı bir şarkı vardı o şarkının ismi neydi ? Alıntı
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 League Of Legens için yaptığı müzikte hoştu şahsen İmagine Dragons - Warriors https://www.youtube.com/watch?v=VP9I8ZUwKpc Alıntı
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 TF4, İçin yaptığı efsaneydi şimdi TF serisinede uymuştu. Birde Saygı değer Steve Jablonsky ile ortak çalışmaları var Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.