nameste Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2015 http://www.nolm.us/wp-content/uploads/die-antwoord-ugly-boy-yeni-klip-sarki-nolmus-4-750x400.jpg DIE ANTWOORD - UGLY BOY (Bu son kliplerinde RHCP (Red Hot Chilli Peppers)’nin oynak basçısı Flea, Jack Black, Marilyn Manson, Dita Vo9n Teese, şirinlik abidesi Cara Delevingne ve Aphex Twin'in ne işlerinin olduğunu söylememe gerek var mı? (Klibi iyi izleyin lütfen) Ayrıca Manson'un diz çökerek ¥O-LANDI'ye yanan gül vermesi, bana öyle geliyor ki; bir devrin kapanıp, bir diğerine devir teslimin gerçekleştiğinin sembolizmi. Yorum sizin.. -- Die Antwoord - I Fink U Freeky [video=youtube;uLyhb5iG-5g]https://www.youtube.com/watch?v=uLyhb5iG-5g -- Die Antwoord - Enter The Ninja -- Die Antwoord - Zef Side 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Kendilerine bayılıyorum. İkilinin oynadığı CHAPPIE filmi de izlenilesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 tamam kliplerinde marilyn manson oynamış olabilir ama tarzları rap müzik bu güzel grubun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Benim favorim bu (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Grubun garip bir özelliği var, ilk duyduğunuzda ya çok beğeniyorsunuz ya da nefret ediyorsunuz. Fakat nefret eden insanları da, bunların şarkılarını söylemeye debelenirken bulabiliyorsunuz. Kısacası alt yapılarını hazırlayan insanın çok başarılı olduğunu ve sevimli filmlerinin de izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir grup. Hatun da çok sevimli, bunu da eklemeden geçemeyeceğim. : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Bu arada benim favorim de bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.