nameste Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2015 Merhaba değerli site yöneticileri, avatarıma yahut imzama gif resmi ekleyememekteyim. Uygun görülen boyutlar ve kb'tan düşük de olsa, resmi kabul etmesine rağmen resimler hareket etmiyor. İlgilenir ve sorunu gidermeye yönelik çalışırsanız sevinirim, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Templier Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Ben ekledim az önce. Problem, eklediğiniz resimden kaynaklı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Sizi bilemiyorum, her türlüsünü denememe rağmen olmadı, bir sorun olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Imajınızı herhangi bir online siteye yükleyip, url olarak eklemeyi denediniz mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Animated gif editor and gif maker şu siteye girip ordan küçültüme , kare atlatma vb. işlemlerle tekrar denemenizi öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Whoa, avatarı hallettim. Sıra imzada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yalnız ben de halledemediğimi fark ettim. Nasıl yaptınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Animated gif editor and gif maker şu siteye girip ordan küçültüme , kare atlatma vb. işlemlerle tekrar denemenizi öneririm Bu siteyle deniyordum zaten, teşekkürler önerin için fakat sanırım denediğim gif.lerde bir problem varmış. Farklı resim denedim ve oldu. Sorun sende değil, bende sevgili forum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Yalnız ben de halledemediğimi fark ettim. Nasıl yaptınız? Farklı gif. resimleri denedim, ayrıca imam'ın verdiği sitede boyutlandırmayı dene bir de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.