Elesis Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2007 ABD’nin California Eyaleti’ndeki bir kilesede yer alan Meryem Ana heykelinin sol gözünden kan renkli gözyaşı geldi. İnanılmaz olay üzerine yüzlerce kişi, Sacramento yakınındaki Katolik Kilisesi’ne akın etti. Kilisenin çevresi, tesbih çeken, mum yakan ve ağlayan ve birbirlerine sarılan insanlarla doldu. Kilisenin rahiplerinden Ky Truong, olayı, deprem, sel ya da salgın hastalık gibi bir felaketin işareti olarak değerlendirdi. Heykelin sol gözünden aşağıya doğru akan kan damlası bazılarına göre bir mucize. Buyrun fotoğraf: http://aycu30.webshots.com/image/22429/2003262932248486207_rs.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maximum Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 stigmata die bi film var. ordan alınmış bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 18 sene önce seyrettiğim bi filmdede ağlıyodu meryem ana böyle hala ağlıyo:D buda hristiyanların bizimki gibi dağ taş muhabbetlerinin başka bi versiyonu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Ya ben bi kaç sene önce gazetede görmüş kesmiştim o haberi,bu fotoğraf deil bendeki bulursam fotoğrafını çeker buraya koyarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 maximum doğru bilgi stigmatanın konusu olmuştu bu heykel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 2005 yılının haberi bu eski bir haberdi ama defalarca gündeme geldi. Aynı haberin birsürü versiyonu oldu. Ben uydurma bişey olduğunu düşünüyorum. Çünkü Allah mucizelerini bu kadar belirgin gerçekleştirmez. Hiç inandırıcı değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLIHANNN2006 Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 evet hristiyan inançlarına göre böyle bir şeyin olması bir işaret yani hz merymin ağlaması fatımanın açıklanmayan kehanetlerinin gerçekleşmek üzere olduğunu gösteriyor .resim stigmata filminden alıntı değil çünki o filmi dikkatle izledim ve ordaki heykel daha farklı..ancak bu heykel amatörce hazırlanmış gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Discovery Chanel'da Cesedi Bozulmayan Azizlerle Ilgili bir belgesel vardi, ve Ozelikle ABD'nin bir eyaletinde butur olaylarin cok yasandigini biliyorum. o belgesel de durduk yere Kanayan heykeller ve alinlarinda Stigmata lekesi ortaya cikan Guney Amerikali ev kadinlarindan bahsediyordu, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 evet hristiyan inançlarına göre böyle bir şeyin olması bir işaret yani hz merymin ağlaması fatımanın açıklanmayan kehanetlerinin gerçekleşmek üzere olduğunu gösteriyor .resim stigmata filminden alıntı değil çünki o filmi dikkatle izledim ve ordaki heykel daha farklı..ancak bu heykel amatörce hazırlanmış gibi.. alıntı değil ama aynı muhabbet...bu resimdeki sanki çizim gibi fakat konular aynı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 degısık bı fotograf ama gerceklıgı konusunda bısey dıyemıcem ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 böyele konularda fazla bilgim olmadığı için yorum yapamıycam tek yorum... ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 İnandırıcı değil. Hiç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.