Grigandalf Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2015 Mehaba arkadaşlar . Yeni üye oldum o yüzden site hakkında pek bir bilgim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Ben 1 seneye yakın zamandır çakra aura ve durugörüyle ilgileniyorum. Çakralarım temiz durugörüde mekan durugörüsüne geçtim. İstediğim insanın aurasını görebiliyorum. Bu haftada biyoenerjist bir hocadan ders almaya başladım. Bunları bilgi olsun diye söyledim çünkü anlatacağım olayla bir ilgisi olabilir. Gelelim olaya ... Ne zaman evden çıktım apartmanın önünde beni bekleyen kürkü siyah , gözleri yeşil renk bir kedi oluyor. Bakkala gidiyorum . Beni hep takip ediyor. Ama öyle zarar vermiyor , kötü bakışlar atmıyor. Daha çok beni seviyor ve saygı duyuyor gibi hissediyorum. Bu kedi bana tesadüf gibi geldi ama anneannemin köyüne gittik. Oradaki siyah kedide peşimden geliyor. Aç mı diyorum yiyebileceği şeyler veriyorum yemiyor. Sadece miyavlıyıp bir şeyler anlatmaya çalışıyor . Neyse dedim . Bu da tesadüftür. Ama sonra rüyamda evimizin ordaki parkta geceleyin karanlıkta yürürken köpek sürüsü etrafımı çevirdi. İlk önce korktum ama hiçbiri bana zarar vermedi. Oturur bir pozisyonda bana baktılar. Ve saygı gösterdiler. Sürünün içinde hepsinden büyük beyaz çok tüylü bir köpekte onların başımda geliyordu. Sizce bunlar ne anlama geliyor. Kuruntu yapıyor olabilir miyim hepsi bir saçmalık ve ya tesadüf olabilir mi ? Yoksa gerçekten derin anlamlar taşıyan bir olay mı ? Lütfen yardımcı olun . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RuzgarT1 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Bana kalırsa ilk 2 olay tesadüf kedilerin dikkatini çeken birşeyin olabilir kokun falan farketmez neyse bunlar tesadüf rüyandada bu 2 olaya çok takıldığın için görmüşsün bu rüyayı korkma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxy Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Bence sizin ruhsal tekamül seviyeniz yüksek olabilir buna istinaden hayvanlarda insanların göremeyeceği yüksek titreşimli enerji seviyesini hissediyor olabilir. Şu lafı çok severim bir şey yaparak olamazsınız ama olduğunuzda çok şey yapabilirsiniz. Hangi insanın hangi bilinç seviyesinde olduğunu anlamak için belkide aura renklerinden faydalanmalısınız kendi auranızın renkleri hakkında siz sanırım konu hakkında daha bilgilisiniz. Konuyu araştırın hayattaki hiçbirşey tesadüf değildir hayatın size sağladığı ipuçlarını görmezden gelmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.