paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2015 Natalie Jane Imbruglia, şarkıcı, söz yazarı, model ve aktris. 4 Şubat 1975'te Avustralya, Sidney’de doğmuştur. Tarzlar: Pop, rock. Instant Crush Big Mistake Torn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Hatırlatma için teşekkürler Paranormalfikir Yanılmıyorsam eski MTV döneminde bolca çıkıyordu TV'de bu sayede biz de ezberlemiştik bazı parçalarını... Çok güzel bir ses ve çok hoş parçalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Instant Crush'tan başlıyım dinliyim dedim onda kaldım ikide bir replay yapıyorum cidden güzel :thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 @AurorA Aynen, çok yumuşak bir sesi var. Eski MTV dönemini bilmiyorum, ama kaybolan usb de denk geldim kendisine. : p @MuratVFX Ben de en çok Instant Crush'ı sevdim. : ) Şöyle farklı bir versiyonu da var, ama ben pek beğenmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Shiver Counting Down The Days Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.