Tessy Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2015 Arkadaşlar, merhaba. Herhangi bir bölümde, 1. sayfadaki konulara bakılabiliyor. Fakat 2. sayfaya geçmeye çalıştığımda "Page not found" (sayfa bulunamadı) diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Nedendir anlamadım, söylemek istedim, şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 acaba aslında öyle bir sayfa yok da (yani konunun devamı yok ) yinede butonlar mı gözüküyor ? :/ başka bir şey gelmedi aklıma benim. konuların devamı olduğuna emin misin ? yeni konular mı eski konular mı girdiklerin ? tabii her konuda varsa aynı sorun o zaman öyle değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hsynson1 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Bende sadece neo pagan - wicca bölümünde öyle diğer butonlara tıklandığında 404 not found çıkıyor 1 haftaya yakin çıkıyor yeni konu acmak istememistim arkadas acmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tessy Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Tam anlatamadım galiba.. Örneğin istek,öneri,şikayet bölümüne girdikten sonra, alttan 2. yada 3. sayfaya geçmeye çalışıyoruz ama geçemiyoruz. Hata veriyor işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
001021 Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Bazı konuların ilk sayfasından sonrası kayıp , beğen butonu hakkında yorumda göremedim yakında gelicek dediler uzun süre önce , site kaçık çorap gibi oldu beğenmiyorsan gidebilirsin diyebilirsiniz ama sitenin çoğu sayfası kayıp diyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.