SpawN Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2007 Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin? Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad? Abidin Dino Nazım Hikmet'in "Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin ?" sorusuna karşın bu resmi yapmış diye bilinir... alıntıdır. Tsk! saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 forumda gördüğüm en masum ve güzel konulardan biri teşekkürler spawn... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 eyw vhercle abı ne demek!ben tsk ederım!kolay gelsın! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Spawn ortakım süpersin yaaf Çok güzel bir konu gerçekten...Çok duygulandım Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 sen de sağol ortak! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 paylasımın ıcın cok saol ya coook masum ve tatlı bı resım:(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 eline saglık cok guzel konu........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Ufaklıklar ve yatış şekilleri çok tatlı ya Güzel resim. eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 mutluluk ilginç bişi dimi? eline sağlık spawn... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 siz de sagolun arkadslar begendıgınıze sevındım! tsk! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 harika birşey çok teşekkürler belki hayatta böyle bişi, savaşı kazanmış gibi görünüyorlar biraz masumane birazda umutlu tekrar teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Bu resme bakmak gercekten mutluluk hissi uyandırdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Bu resim forumda daha önce vardı hem de bayağı eski bir konuydu. Teşekkürler paylaşım için. http://www.gnoxis.com/forum/showthread.php?t=2936&highlight=Abidin+Dino+Naz%FDm+Hikmet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 verildiği için ozur dıelrım arkadslar! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Önemli değil spawn olur böyle şeyler. Zaten garip olan ikisi de aynı başlıkla açılmış ama aramayı mutluluğun resmi şeklinde yapmama karşın başlığı bulamadım. Abidin Dino Nazım Hikmet olarak arama yaptım da buldum. Muhtemelen sen de görmedin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 anlayışın için tsk ederım dolunay! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 çok güzel çok sıcaklar.. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oguz KARAHAN Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 evet ben bunu daha önce duymuştun gerçek güzel bi konu ve resim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moustapha Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Hoş Bi fotom olmuş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.