lanx Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2015 Ben kendi şahsıma veya aileme büyü yapıldığını düşünüyorum. son 5-6 sene belki daha fazladır. önceden aşırı derecede mutlu olan ailemiz artık sürekli bir sorunu tartışır halde huzursuzluk almış başını gidiyor. Büyü yapılmış mıdır yapıldıysa nasıl bilebilirim, bulabilirim. Cidden artık delirecek seviyeye geldim yardımlarınızı bekliyor olacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Ben kendi şahsıma veya aileme büyü yapıldığını düşünüyorum. son 5-6 sene belki daha fazladır. önceden aşırı derecede mutlu olan ailemiz artık sürekli bir sorunu tartışır halde huzursuzluk almış başını gidiyor. Büyü yapılmış mıdır yapıldıysa nasıl bilebilirim, bulabilirim. Cidden artık delirecek seviyeye geldim yardımlarınızı bekliyor olacağım. Sitede biraz araştırırsanız büyü belirtilerinden, büyü olup olmadığını anlama yollarına, kendisine büyü yapılmış kişilerin deneyimlerine ve yapılan büyüyü nasıl bozacağınıza dair milyon tane bilgi bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Bu konuyla ilgili çok fazla başlık var. Lütfen forum içinde aratınız. Konu kilitlenmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar