paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2015 76iwE_eTj1CctfabnyS Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Ne enteresan şeylere ilgin var ya Kız sanırım bale yapıyor da diğerlerini anlayamadım kendi kültürlerinin dansı sanırım diğerlerinin yaptığı hiç ilgimi çekmedi benim üzgünüm bizimla deyıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Sonuna kadar izlemedin sanırım, gayet göze ve kulağa hitap ediyor. Madonna'nın dansçılarını izle sen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Yoo izledim sonuna kadar yine de zevk almadım Hem onları da izlemedim ben Bir Sultan of the dance değiller yani napalım Hatta dansçıları böyle korku filmlerindeki ruh emiciler var ya her yerden çıkan onlara benzettim kendilerini bi yerlere atıp duruyorlar falan asd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.