imam Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2015 İmam olarak startı verdim , iyi bayramlar gençler ve genç kalanlar. Buruşuk eller , kapıya gelen çocuklar , bayram namazından sonra dağıtılan lokum,pişen etler falan bayramımız mübarek olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Ben de hepinizin Bayramını kutluyorum Ben yine Bayram vesilesiyle olan toplanmalara gülmelere güzel sofralara hasret siz değerini bilin Duygulandım Çok yemeyin hep kalori onlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yok benim kilo almam lazım , valla üzüldüm ya , dolma falan olunca muhabbetde güzel oluyo çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutlarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yok benim kilo almam lazım , valla üzüldüm ya , dolma falan olunca muhabbetde güzel oluyo çünkü Bişiy derdim de dua et bayram bugün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Tüm inanaların kurban bayramı kutlu olsun İyi bayramlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Bayramınız kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Bol sohbetleriniz yemekler gulusmeler akrabalarin kirk yilda bir gorustugu bu ozel gunler kutlu olsun. Ben yine yalniz izmirlerde bayramlasmak isteyen arkadaslar bana ulasabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 konu aşşağı taşınmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 http://turkagram.com/wp-content/uploads/2015/06/Beni-Yeme-Op.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 http://turkagram.com/wp-content/uploads/2015/06/Beni-Yeme-Op.jpg Tamam bu kuzuyu boşverin , annesini getirin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.