HappyDreams Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Merhaba arkadaşlar dünya tarihini kronolojik sırasıyla anlatan çok kapsamlı bir kitap arıyorum. Bu kitapta eski uygarlıklara(sümer,babil,inka,maya) vb merak duyduğum için yüzeysel olmayacak, detaylı ve anlaşılır olacak şekilde anlatan kitap önerilerinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Bence dünya tarihini tek bir kitaptan detaylı olarak öğrenemezsiniz. Hatta sadece tek bir uygarlığı bile tek bir kitaptan öğrenemezsiniz. Yine de size önerebileceğim bir kitap var: Tüfek Mikrop ve Çelik... Neden bazı ulusların gelişip diğerlerinin gelişemediğini öğrenmek istiyorsanız size çok faydalı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HappyDreams Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Teşekkür ederim listeye aldım başka tavsiyesi olan var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.