cactus Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2015 Tam 7 yıl önce bu foruma üye olmuşum, senelerdir hiç uğramıyorum. Sanırım sonbaharın nostaljik etkisiyle bugün yeniden giriş yaptım ve hislerimin tarifi mümkün değil. Eski mesajlarıma falan baktım da Ahahaahaahahaha okurken yarıldım ergenlik böyle bir şey olsa gerek. İçindeyken fark etmiyorsunuz. Arada akıllıca bir şeyler söylemişim/paylaşmışım ama o üslup, o pasif agresif duruş, o ego... Yok hayır o ben değilim Seneler sonra belki benim gibi merak edip bakan olursa diye not düşeyim istedim. Aranızda benim gibi uzun yıllar sonra dönüp geçmişte neler yaptığına/yazdığına bakan varsa, siz de benim gibi bu başlık altında kendi paçozluğunuza gülebilirsiniz Esen kalın efendim, saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 7 yıl sora geri dönüş vay bee işte gnoxis böyle bişey kurtulamıyoruz efenim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Bu konuyu ben açsam ancak bu kadar cuk oturabilirdi cactus, ben de senin gibi bir hatırlayıp geldim, şimdi yine gidip emekliliğe doğru gelmeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.