Nundia Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2015 Yıllardan 1993'tür ve kadının toplumdaki yerini araştırmak için genç bir araştırmacı olan Carina Cuanna Türkiye'ye gelir. Temmuz ayında Sivas'ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenlikleri’ne katılmak için aralarında Aziz Nesin'in de olduğu geniş bir yazar-müzisyen-gazeteci ve şairler topluluğu ile yola çıkar. Fakat gerici güçlerin provakasyonu sonucu konakladıkları Madımak oteli önünde tansiyon artar. Çıkartılan yangın sonrası yaşanan katliamında Carina da yaşamını kaybeder. Fakat son nefesine kadar her anını günlüğüne kaydetmeyi başarır... Senaristliğini ve yönetmenliğini Ulaş Bahadır'ın üstlendiği projede başrol Denise Ankel. Oyuncuya eşlik eden deneyimli isimlerse Füsun Demirel, Rıza Akın, Altan Erkekli, Mustafa Alabora, Erdal Tosun... Fragman Söylenecek söz yok..En kısa zamanda filmine gideceğim.Tabii yasaklanmazsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 ... sivastaydım katledildim, halepçeydim terkedildim maraş dersim üstünde dumandım sebebi ırk ve din her nasılsa mizacınız hem demokrat hem de nurcu benim failim hala meçhul adım uğur mumcu ... -saian Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Filmin vizyon zamanlaması düşündürücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 İnsanların acılarını pazarlik aracı olarak kullanmak . Sanırsam filmi izlemeyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Böyle olayların filminin yapılması bence önemli. Tanıtımına bakılırsa film güzele benziyor. İzlemeyi çok isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 İnsanların acılarını pazarlik aracı olarak kullanmak . Sanırsam filmi izlemeyeceğim San sanırım biraz farklı düşünüyoruz.Elbette ki maddi bir kazanç olacak ancak ben bu tarz filmlerin insanların bilinçlenmesi açısından büyük bir rol oynadığını düşünüyorum.Her insanın izlemesi okuması duyması gerekli bence.Öyle veya böyle ne fark eder ki ?Tabii ki senin tercihin saygı duyarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Bu da facebook da dolaşıyor. Ne kadar doğru bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Otel yakan insanların çocuklarının filmi protesto etmesi normal bence.Gerçi daha izlemedim, filmde özellikle belli bir gruba yönelik manipülasyon var mı bilmiyorum.Ama dediğim gibi filmin çıkış tarihi manidar.Bu sanatçı alemine; özellikle ben türk sinemasına yıllarımı verdim diyen,kendini aydın diye nitelendiren bir çok insana inancım yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Otel yakan insanların çocuklarının filmi protesto etmesi normal bence.Gerçi daha izlemedim, filmde özellikle belli bir gruba yönelik manipülasyon var mı bilmiyorum.Ama dediğim gibi filmin çıkış tarihi manidar.Bu sanatçı alemine; özellikle ben türk sinemasına yıllarımı verdim diyen,kendini aydın diye nitelendiren bir çok insana inancım yok. Bir bakıma sen de haklı sayılabilirsin ancak alevi olsun sünni olsun yahudi olsun deist olsun neresi doğru bu insanları diri diri yakmanın..Ben hiçbir şekilde protesto edilebilecek bir film olduğunu düşünmüyorum.Annem babam aynı şekilde bir şey yapmış olsa utancımdan sokağa çıkamam.Karakterden karaktere de fark ediyor tabii.Kimisi hala doğru buluyor yapılan bu katliamı.Manipülasyon konusunda bir şey söyleyemeyeceğim filmi henüz izlemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Otel yakan insanların çocuklarının filmi protesto etmesi normal bence.Gerçi daha izlemedim, filmde özellikle belli bir gruba yönelik manipülasyon var mı bilmiyorum.Ama dediğim gibi filmin çıkış tarihi manidar.Bu sanatçı alemine; özellikle ben türk sinemasına yıllarımı verdim diyen,kendini aydın diye nitelendiren bir çok insana inancım yok. Otel yakan insanlardan birinin çocuğu olsam ve o insanlar gibi akıl hastası değilsem kesinlikle ailemle bütün ilişkimi keserdim. İnsanları diri diri yakmanın veya buna göz yummanın masum görülebilecek, savunulacak hiçbir tarafı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Filmi izledim, konusu üzere, harika sahne görüntüleri olan ya da ne kadarlık bütçeyle yapıldığına bakılmaması gereken bir film. Buradaki önemli husus geçmişte yapılan bu katliama ışık tutulması, unutulmaması, konuya aşina olmayan yeni nesle evet geçmişte bu ülkede bu kadar da ileri gidilmiş i göstermek. Geç bile kalınmış bir film. Toplumca insanları keşke sadece iyi insan ve kötü insan olarak ayırmayı becerebilsek. Özetle, gidiniz izleyiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Filmi izledim, konusu üzere, harika sahne görüntüleri olan ya da ne kadarlık bütçeyle yapıldığına bakılmaması gereken bir film. Buradaki önemli husus geçmişte yapılan bu katliama ışık tutulması, unutulmaması, konuya aşina olmayan yeni nesle evet geçmişte bu ülkede bu kadar da ileri gidilmiş i göstermek. Geç bile kalınmış bir film. Toplumca insanları keşke sadece iyi insan ve kötü insan olarak ayırmayı becerebilsek. Özetle, gidiniz izleyiniz. Bu doğru tespitini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.Umarım herkes bunun bilincine vararak izler filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Bu doğru tespitini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.Umarım herkes bunun bilincine vararak izler filmi. Ben teşekkür ederim Nundia. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Filmin Türkiye'de çekilmiş olması bile büyük bir başarı.insanlar bu tür eleştirilere pek hazır değil zira.Yobazlaı değil müslümanlığı yerdiğimizi sanıyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.