OxyGeN Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2015 merhabalar , dün yattım yatağıma amacımda astral falan yok aslında amacım yatıp uyumak . 30-45 dk arası gözlerim kapalı uyumaya çalıştım sonra birden kendi bedenim canlandı zihinimde , aslında hayal kurmakta diyebiliriz buna sonra yüzüme odaklandım 10 sn geçmeden sanki oradaki hayal ettiğim kendi bedenime çekiliyor gibiydim birden astral belirtileri ortaya çıktı kulak çınlaması vs. sonra korktuğumdan gözlerimi açtım hemen. pek çok astral seyahat deneyimi okudum fakat aralarından ilk defa böyle bir şey gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 merhabalar , dün yattım yatağıma amacımda astral falan yok aslında amacım yatıp uyumak . 30-45 dk arası gözlerim kapalı uyumaya çalıştım sonra birden kendi bedenim canlandı zihinimde , aslında hayal kurmakta diyebiliriz buna sonra yüzüme odaklandım 10 sn geçmeden sanki oradaki hayal ettiğim kendi bedenime çekiliyor gibiydim birden astral belirtileri ortaya çıktı kulak çınlaması vs. sonra korktuğumdan gözlerimi açtım hemen. pek çok astral seyahat deneyimi okudum fakat aralarından ilk defa böyle bir şey gördüm. kendi bedenine çekildiğiini hissetmen ilginç doğrusu çğnkü anlık olan birşey farklı bir deneyim olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Yinede yanlış yapmışsın eğer tekrardan istersen bu aşamaya ulaşman belkide çok uzun zaman alacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Valla bende biliyorumda ilk kez böyle bir tecrube yaşadığım için korktum ama sakin bir kafayla düşündüğümde keşke devam etseydim dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.