masal perisi Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 2014 - İngiltere Tür : Dram Süre: 111 Dak. Yönetmen : Morgan Matthews Oyuncular : Asa Butterfield , Sally Hawkins , Eddie Marsan , Rafe Spall , Orion Lee Senaryo : James Graham Yapımcı : Laura Hastings-smith , David M. Thompson Genç bir matematik dehası olan Nathan (Asa Butterfield), sayılarla olan başarısını sosyal ilişkilerinde gösterememektedir. Annesi Julie de dahil olmak üzere etrafındaki herkesi kendinden uzaklaştırıp yalnızlığı seçmektedir. Matematik öğretmeni Humphreys'in yüreklendirmesiyle Tayvan'da düzenlenecek Uluslararası Matematik Olimpiyatları'na katılmaya karar verir. Bu sırada yeni arkadaşlar edinmeye ve aşkla tanışmaya başlar. [video=youtube;tWAS-q2PpnA] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 İzleyeceğim..Teşekkür ederiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Çok hoşuma gider böyle konular, açtım izliyorum, teşekkürler sevgili masal perisi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 (düzenlendi) İzledim,güzeldi.İnsanın içinde birşeyleri harekete geçiriyor.Hele birazda o çocuk gibiyseniz:) Ama sonu daha farklı olabilirdi ..Teşekkürler.. Ekim 4, 2015 AbraKadabra tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 spoiller vermeyin yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 spoiller vermeyin yahu Yazarken spoiler verdiğimi bile farketmedim:D Neyse değiştirdim yazıyı uyarın için saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 konusu biraz klasik ama güzele benziyor. ablamı çağırayım da izleyelim bugün teşekkürler ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 konusu biraz klasik ama güzele benziyor. ablamı çağırayım da izleyelim bugün teşekkürler ! " Bugün" izleyememiştim. Keşke izleseymişim o gün. Şimdi bitti. Çok güzeldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 İzlediğim en güzel filmlerden biriydi. Lakin neden imdb de 7.2 puan almış anlayamadım. Bence az. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.