sidar Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2015 Ahaha , Çok eğleniyorum şunu izlerken ya . Biz ortamlarda espriye gülünmediği zaman , Birşeyler anlatmaya devam ederiz , İnandırıcılığı ve çekiciliği artsın hesabı diye . Bunlar susuyor gülünmesini bekliyor . https://www.youtube.com/watch?v=0IT3frAahXA... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Koptum yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Ahaha ben bile güldüm iyi iş sidar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Ahaha ben bile güldüm iyi iş sidar .. Niye la ? , suratındaki gülme kaslarını mı kaybettin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 .. Niye la ? , suratındaki gülme kaslarını mı kaybettin . Yüzünde kırışıklık olmasın diye gülmüyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Ay nerden bildin gülünce yanaklarım kırışıyo sevmiyorum Ama bunda kahkaha attım devamını bekliyorum sidar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.