tekdunyadevleti Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2015 uyku hapı ile beraber 6.5 tane ilaç kullanıyorum isimlerini yazmama gerek yok ama etkisi ani kararlar vermemi engelliyo 11 saat uyutan bu ilaçları nasıl yenebilirim ve uyku saatini 7 8 saate çekebilirim çok uyuttuğu için erken uyanınca üzerimden tır geçmiş gibi oluyo ama her ilaç gibi benim kullandığım ilaçlarda PSİKOLOJİK bu ilaçları psikolojik olarak nasıl yenebilirim ve 8 saat uyuyup uyanabilirim ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Eğer yıllardır ağır doz ilaca rağmen hastalık düzelmediyse ilk uğraşman gereken şey engelli raporu almak. Birden fazla hastaneye yatış ve ilaçla düzelmeyen hastalıklarda minimum %40 engelli raporu veriliyor. Engelli raporuyla işkurdan kolayca iş bulabilirsin, hatta engelli kpss kadrosuna girebilme şansın da olur. Gelelim uyku konusuna. O ilaçlar ölü gibi uyutuyor ve uyanınca da akşamdan kalma gibi ediyor adamı. İlaçların bazılarını değiştirmen ya da azaltmanla ancak çözüm mümkün ama onu da yalnızca doktorun ayarlayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tekdunyadevleti Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 eğer yıllardır ağır doz ilaca rağmen hastalık düzelmediyse ilk uğraşman gereken şey engelli raporu almak. Birden fazla hastaneye yatış ve ilaçla düzelmeyen hastalıklarda minimum %40 engelli raporu veriliyor. Engelli raporuyla işkurdan kolayca iş bulabilirsin, hatta engelli kpss kadrosuna girebilme şansın da olur. Gelelim uyku konusuna. O ilaçlar ölü gibi uyutuyor ve uyanınca da akşamdan kalma gibi ediyor adamı. Ilaçların bazılarını değiştirmen ya da azaltmanla ancak çözüm mümkün ama onu da yalnızca doktorun ayarlayabilir. %40 engelli raporum zaten var ama bu işkuru bilmiyodum bi araştirayim saolasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Çok geçmiş olsun tekdunyadevleti, sana sağlık dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tekdunyadevleti Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Çok geçmiş olsun tekdunyadevleti, sana sağlık dilerim. teşekkürler )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Şirketler %3 engelli çalıştırmak zorunda. Yani 100 çalışanı varsa 3 tanesi engelli olmak zorunda. Çalıştırmadıkları her işçi için her ay 2095 lira ceza öderler sgk ya. Bu nedenle birini engelli kadrosundan işe alıp bin lira civarı maaş vermek, o işçi hiç bir iş yapmayıp evde yatsa bile şirket için daha karlı bir durum. Şirketlerin engelli kadrosuna başvuracaksın yani. İşkur da gerekli yönlendirmeyi yapıyor. Benim tanıdığım biri sağlıklıyken yıllarca iş bulamadı ama sonra engelli kadrosundan düzgün bir işe girebilmişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tekdunyadevleti Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Şirketler %3 engelli çalıştırmak zorunda. Yani 100 çalışanı varsa 3 tanesi engelli olmak zorunda. Çalıştırmadıkları her işçi için her ay 2095 lira ceza öderler sgk ya. Bu nedenle birini engelli kadrosundan işe alıp bin lira civarı maaş vermek, o işçi hiç bir iş yapmayıp evde yatsa bile şirket için daha karlı bir durum. Şirketlerin engelli kadrosuna başvuracaksın yani. İşkur da gerekli yönlendirmeyi yapıyor. Benim tanıdığım biri sağlıklıyken yıllarca iş bulamadı ama sonra engelli kadrosundan düzgün bir işe girebilmişti. valla benim engelli kimlik kartım var ulaşım bedava 6 saatlik iş arıyorum part time değil 8 saat değil 6 saat ancak o zaman uyanır işe gidebilirim onun dışında bilgisayarla fazla vakit geçiren biriyim 6 saatlik iş günlük işlerimide sekteye uğratmaz para önemli değil 3 aylık alıyorum devletten ama arkadaş ortamı edinmek için felan işe girmek istiyorum 28 yaşında olan engelli birisini havada kaparlar gibime geliyo 6 saatlik iş olsunda gerisi önemli değil arkadaş ortamı olsun :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.