Moterda Olisya Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2015 Bu başlık altında istediğimiz " dizi, film ve oyun " karakterlerini seçip onun gibi davranacağız.. İlith ile ortak başlığımız Ve ben Muhteşem Yüzyıl Dizisinden Hürrem Sultanı seçiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Benim seçimim belli Avatarınızdaki karakterler gibi davranabileceğiniz bir başlık açma gereği duyduk. Umarım siz de bizim kadar ilgilenirsiniz, zira kavgayı bırakıp ortak başlık açtık sizler ve biraz da oyun severliğimiz için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ahah oğlunu ölümden kurtardığım üye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Kocamı ve dolayısıyla oğlumu zehirleyip beni delirten üye, sonsuz teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ah ne demek bana büyü yaptırıp " bu hiçbirşey cehennem de yanacaksın" demenin yanında hafif kalır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Cadılığıma sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Bu anımızı hatırlıyor musun acaba :s https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/52/e2/45/52e24547596e9ab1849b9d9b4125aefc.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Bu anımızı hatırlıyor musun acaba :s https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/52/e2/45/52e24547596e9ab1849b9d9b4125aefc.jpg Hayır ama güzel çıkmışım. Baştan ölümüme kadar izleyeceğim sonunda diziyi sayende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ahaha izle ama ibrahimi nasıl affettin sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ahaha izle ama ibrahimi nasıl affettin sen Medusa şahidim, ben bile bilmiyorum. Aşkın gözü çok mu kör ne... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ben söyledim aldattığını bağırıp kovdun al sana hatırlatıcı http://i.ytimg.com/vi/Q2FystdzAEM/hqdefault.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ben söyledim aldattığını bağırıp kovdun al sana hatırlatıcı http://i.ytimg.com/vi/Q2FystdzAEM/hqdefault.jpg Ay Nigar'ı buldum galiba Hem şişman da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ya krize girdim İbrahim kimdi ona göre bişey söylicem :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ya krize girdim İbrahim kimdi ona göre bişey söylicem :s Anyway he's dead Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ha o ibrahimse hiç konuşmadım ama şişmanlardan hoşlanmiyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Onu bunu bırak da Isabella'yı zehirle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Ay isabella kimdi ki eksik kadro kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Güzel biri olsun bari, hoş kadındı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Nundiş benim kızımdı o olmaz Masal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Başlık başa kaldı Beni beni Bihter'ini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yaşıyor olsaydım henüz, ölmek için güzel bir gün olurdu içinde bulunduğum her gün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.