paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Bir adam, posta kutusuna bırakılmış imzasız bir mektup alır. Mektupta şöyle yazmaktadır: "Aklından herhangi bir sayı tut. 1 ila 1000 arasında herhangi bir sayı." Adam öylesine 658 sayısını tutar. Not şöyle devam etmektedir: "Sırlarını nasıl bildiğimi göreceksin... Küçük zarfı aç." "Aldıklarını geri vereceksin Vermiş olduklarını aldığın zaman. Biliyorum ne düşündüğünü, Ne zaman uyuduğunu, Nereye gittiğini, Nereye gideceğini. Seninle bir randevumuz var, Bay 658." Sıradanlıklara meydan okuyan, anında başınızı döndürecek ve ilgi çekici karakterlerinin kalp atışlarını tüm gerçekliğiyle hissedeceğiniz bir kitap "Aklından Bir Sayı Tut" kolay kolay unutmayacağınız bir roman. (Arka kapak.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Devamı da varmış, toplam 4 seriden oluşuyor. Ben ilkini okudum sadece, polisiye sevenler için önerebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 4 kitabına da bayılıyorum bu serinin, John Verdon kesinlikle harika bir yazar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 ben bunun sonunu çok sevmemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Aynen hem de ilk romanı olmasına rağmen bu başarıyı yakalamış. Ama çeviriyi yapan kişinin çevirmenliği pek iç açıcı değil. 4 kitabına da bayılıyorum bu serinin, John Verdon kesinlikle harika bir yazar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Ben de tutup sana önerecektim bunu, okumuşsun meğer. ben bunun sonunu çok sevmemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 peter pan ölmeli çok hoştu şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Ben de tutup sana önerecektim bunu, okumuşsun meğer. seri olduğunu bilmiyordum ama ..bunun da sonu sarmadı ...ama bakarım bir ara tekrar cerrah serisini okuyorum şuan ..4.kitabındayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 seri olduğunu bilmiyordum ama ..bunun da sonu sarmadı ...ama bakarım bir ara tekrar cerrah serisini okuyorum şuan ..4.kitabındayım aynen kitaplarında bir eksiklik var onu bende hissediyorum hani bitirince bişey hissedemyiorum veya vay bee ne güzel kitapmış diyemiyorum :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Kitabın yalnızca bir kaç sayfasını okudum. Dayım Sonunu söyleyince okumaya gerek duymadım... Ah be dayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.