vhercle Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2007 1980-Sigaramın Dumanına Sarsam Saklasam Seni http://www.youtube.com/watch?v=MrFTh1NVsvw Eksik Birşey http://www.youtube.com/watch?v=1ahtXSQleMo Gelmiyorsun http://www.youtube.com/watch?v=xLhyfpA5e7c Bana Bir Koca Lazım Mutlu Aşk Vardır http://www.youtube.com/watch?v=jCbAxmKjkjo&mode=related&search= Mutlu Olmak Varken http://www.youtube.com/watch?v=w5V4ZD8S35k Düşler Sokağı Ebruli http://www.youtube.com/watch?v=MUoaqcX-xSc 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 emegıne saglık vhercle!ben aralarında sağdece "sıgramın dumanına saklasam senı"adlı parcayı bılıyordum! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 harika bi grup harika müzik harika sesler sana da teşekkürler spawn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 "Gemi"yi koymadın mı yani vherc, hepsini bilirimde o bir başka:).. yine de teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Sen istersin de koymaz mıyım? Gemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 cok güzel gercekten elinize sağlık.. cok severim ezginin günlüğü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 sen istersinde ben koymazmıyım karşısında yerim seni be diyebilirdim başka sevgi gösterilerindede bulunabilirdim vherc ama hevesimi kursağımda bıraktın :p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Uzun bir yol vardı, nehir boyunca Derin yamaclardan daglara dogru Bir cocuk bulutlara cıkardı Gördüğü düşün kanadıyla Saclarında bir yaz yağmuruydu Ellerinde nergis kokusu Dünya inan ki bildiğin gibi değil cocuk Bir dümensiz sandal, belki oyuncak bir kayık Leyla sensin, sevdiğin hayal değil cocuk Eski bir sevdadır akıntıya karsı yolculuk Geceydi ay vardi, bütün hayatımız Uzak bir yıldızdan düşmüş gibiydi Dilimde bir genclik sarkisiyla Aradım eski hayalleri Vakitsiz geçip giden trenlerde Sevgili arkadaş yüzleri Dünya inan ki bildiğin gibi degil cocuk Bir dümensiz sandal, belki oyuncak bir kayık Leyla sensin, sevdiğin hayal değil çocuk Eski bir sevdadır akıntıya karşı yolculuk bu en sevdiğimdir videosunu bulamadım. bulabilen eklerse cok sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Ah, küçücük gemi, sulara attın şimdi kendini, delisin Ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var, deliyim Ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim Ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz, deliyim sen yazarsında ben yazamazmıyım yani :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Kalmasın hevesin kursağında yahu Espri yaptım Sana da teşekkürler tkmelancholy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Nora ve benim şarkımı hemen belirtmeliyim - Bana bi koca lazım oda bu gece lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 "+ veremiyorsan bari yukari tasi" diye bi atasozu var.. sanirim son kismi japon asilli.. .. guzel basliklara devam.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Teşekkürler üye:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 cok severim saolasın:)yeri benim için apayrı olan bi gruptur ve benim için yeri apayrı olan şarkı düşler sokağı:(........................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Anaam süper başlık olmuş yaaw ellerine sağlık vherc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Benim için de öyle lost.. Siz de sağolun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 biyografisi Ezginin Günlüğü 1981 yılında kuruldu. İlk konserlerini 1983 yılında İstanbul Hodri Meydan Kültür Merkezi`nde verdi. 1990 yılında çıkan Ölüdeniz albümünden sonra grup dağılma sürecine girdi ve böylece bir dönem kapanmış oldu. Daha sonra Nadir Göktürk yeni isimlerle gene Ezginin Günlüğü çatısı altında 1990`ı takip eden yıllarda yeni bir grup kurdu. İkinci dönem 1993 yılında İstavrit albümüyle ilk eserini verdi. Kendilerini bir kalıba yerleştirmemekle birlikte Türkiye'de özgün müzik olarak kabul edilen türün ilk icracılarından sayılan grup, Nazım Hikmet'in, Orhan Veli'nin ve diğer önemli şairlerin şiirlerini (Ayrılış, Seni Düşünmek) büyük bir ustalıkla bestelemiştir. Azeri türkülerine getirdikleri güzel yorumlarla da bilinmektedir. Grup fazla tanınmamakla birlikte özel bir dinleyici kitlesine sahip olduğu kabul edilir.Yaptıkları şarkıların hepsi dinleyici kitlesini gruba daha çok bağlamaktadır ve hepsi unutulmazdır. 1980 - Canlı YouTube - Ezginin Günlüğü-1980//(Sigaramın Dumanına) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Ayrılık Şarkısı -------------------- Kül Vakti YouTube - Ezginin Günlüğü-Kül Vakti -------------------- Zerdaliler YouTube - Ezginin Günlüğü // Zerdaliler ay nerde doğsa oradaydık, dallarda zerdali çiçekler, savrulup gider, rüzgar esince bütün bir bahar böyle geçti. anlardın aklımdan geçenleri sustukça konuştuk sanki sevdaymış meğer o içimizde, yıllardır uyuyan deniz sessizlik sensin, geceleri fincana kahve koydum gel, bugün şeytana uydum gel aydoğdu dağın üstünden aman aman dallarda beyaz çiçekler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 çok severim ... ellerinize sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 yedi cihan gülsün halime yeter yanımda lsun.... ben de çok severim, ilginiz için çok teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asyaerkol Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 çok teşekkürler özlemiştim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2008 Şehir'den yeni bir ulke bulamazsin, baska bir deniz bulamazsin bu sehir arkandan gelecektir, aynı evde kir dusecek saclarına donup dolasip,bu sehre doneceksin, doneceksin bu sehre sonunda... baska birsey umma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2008 evet güzel şarkıları falan paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2008 Sigaramın dumanına sarsam ve Aşk bitti.. Benim en sevdiğim şarkılarındandır.. '' Aşk Bitti '' şarkısını ne zaman dinlesem , hep binbir soru takılır aklıma.. Düşündürücü , anlamlı bir şarkıdır.. Bendeki maneviyatı da bir o kadar ayrı bir anlam taşır.. Severim bu grubu.. Eyvallah Vherc.. Tekrar hatırlamış oldum.. Veee... O güzel şarkının ; Aşk Bitti ' nin sözleri.. Aşk bitti Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti Aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi Hiç bir şey olmamış gibi Boşlukta kaybolup gider mi Aşk hiç biter mi Kalır adımızla Bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda Bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte Bir defter arasında Bir tırnak yarasında Bir dolmuş sırasında Kalır bir odada Bir yastık oyasında Bir mum ışığında Bir yer yatağında Aşk hiç biter mi Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta Bir masal perisinde Bir hasta odasında Bir gece yarısında Kalır bir durakta Yırtık bir afişte Buruk bir gülüşte Dağılmış yürüyüşte Aşk hiç biter mi Kalır bir sokakta Bir genel telefonda Bir soru yanıtında Bir komşu suratında Kalır bir pazarda Bir kahve kokusunda Bir tavşan niyetinde Bir çorap fiyatında Kalır bir yosunda Bir deniz kıyısında Bir martı kanadında Bir vapur bacasında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.