burak1942 Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2015 hepımız bir film izlerken karakterde kendımıze aıt bırseyler goruruz.tamda benı anlatıyor derız. ben bazen kendımı watchmen fılmınde kendını marsa ışınlayan dr manhattan gıbı hıssederım.ya siz.sizi tanımlayan sahne hangisi... [video=youtube;_1n1oK-EiOo] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yoğun sinirli ve stresli olduğumda tam olarak böyle oluyorum. Çok seviyorum bu sahneyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 ben de bazen şu sahnedeki di caprio gibi olduğumu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak1942 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yoğun sinirli ve stresli olduğumda tam olarak böyle oluyorum. Çok seviyorum bu sahneyi. 10/10 bu fılmı kesın ızlıyecegım.bı sahne bu kadar guzel olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Öyle ruhsuz bir role bürünmüş ki bu filmde; harikadır... 10/10 bu fılmı kesın ızlıyecegım.bı sahne bu kadar guzel olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak1942 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 ben de bazen şu sahnedeki di caprio gibi olduğumu düşünüyorum. jack nıchalson sorgu sahnesıde fena.adam ne cektı be.ne cektın be mrcolt... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak1942 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Öyle ruhsuz bir role bürünmüş ki bu filmde; harikadır... tezgahtar adamın yerıne koydum kendımı bır an beyın error verdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 bir film seçeceksin ve hayatın boyunca her gün izlemek zorundasın deseler bunu seçerdim. jack,matt,mark,leonardo tek filmde ,yönetmen martin scorsese,haliyle soundtrackler süper. senaryoysa;bu kadar etki bırakan başka film yoktur bende. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 romantik bir moddayım şuan:whistling::whistling: [video=youtube;Xm-lPMZJM1I] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak1942 Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 romantik bir moddayım şuan:whistling::whistling: [video=youtube;Xm-lPMZJM1I] insan grip olunca nasıl romantık olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 insan grip olunca nasıl romantık olur. benim gibi:rofl: gripken hassas ve duygusal oluyorum öyle daldım gittim kendimi bunu izlerken buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak1942 Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 benim gibi:rofl: gripken hassas ve duygusal oluyorum öyle daldım gittim kendimi bunu izlerken buldum altyazı yapıyorum. -gribim. -ben de brad pitt im. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Kendimi bir sahneyle özdeleştiremem.Ama bazen rakibini üç metre uzağa uçuran film psşiklerine özendiğim sır değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 annem çıldırtınca ben, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Bazen değil, yalnızca bir kez böyle hissettim. Zaten o bir kerelik his bir ömür yetiyor.[video=youtube_share;eqhV176Nq-0]http://youtu.be/eqhV176Nq-0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uMSgxo5ozD0içimdeki iyi kişilik her yaralandığında böyle hissediyorum.Bazen savaş olması için iki taraf olması gerekmez,kendi içinizdeki size ait birşeyi öldürürken de,en az gerçek savaştaki kadar ölmüş hissedersiniz.Ve uyuyup uyandığınızda,çok farklı bir kişisinizdir.Amaçlar ve yollar ona göre değişmiştir ya,işte bende aynen sondaki gibi oluyorum.Bazen içinizde fırtınalar kopar,ve bazen hayata karşı kaybedersiniz.İşte bu da temsili videom olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2015 Arada böyle bir zeki havasına girince [video=youtube;zfeiL-wbFRg] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.