Jump to content

bazen kendımı bu sahnedeki gibi hissediyorum...

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

hepımız bir film izlerken karakterde kendımıze aıt bırseyler goruruz.tamda benı anlatıyor derız.

ben bazen kendımı watchmen fılmınde kendını marsa ışınlayan dr manhattan gıbı hıssederım.ya siz.sizi tanımlayan sahne hangisi...

[video=youtube;_1n1oK-EiOo]

Yanıtlama zamanı:

Yoğun sinirli ve stresli olduğumda tam olarak böyle oluyorum. :D Çok seviyorum bu sahneyi.

Yanıtlama zamanı:
Yoğun sinirli ve stresli olduğumda tam olarak böyle oluyorum. :D Çok seviyorum bu sahneyi.

10/10 bu fılmı kesın ızlıyecegım.bı sahne bu kadar guzel olur...

Yanıtlama zamanı:

Öyle ruhsuz bir role bürünmüş ki bu filmde; harikadır...

10/10 bu fılmı kesın ızlıyecegım.bı sahne bu kadar guzel olur...
Yanıtlama zamanı:

ben de bazen şu sahnedeki di caprio gibi olduğumu düşünüyorum.

jack nıchalson sorgu sahnesıde fena.adam ne cektı be.ne cektın be mrcolt...

Yanıtlama zamanı:
Öyle ruhsuz bir role bürünmüş ki bu filmde; harikadır...

tezgahtar adamın yerıne koydum kendımı bır an beyın error verdı.

Yanıtlama zamanı:

bir film seçeceksin ve hayatın boyunca her gün izlemek zorundasın deseler bunu seçerdim.

jack,matt,mark,leonardo tek filmde ,yönetmen martin scorsese,haliyle soundtrackler süper.

senaryoysa;bu kadar etki bırakan başka film yoktur bende.

Yanıtlama zamanı:
romantik bir moddayım şuan:whistling::whistling::whistling: :whistling:

[video=youtube;Xm-lPMZJM1I]

insan grip olunca nasıl romantık olur.

Yanıtlama zamanı:
insan grip olunca nasıl romantık olur.

benim gibi:rofl: gripken hassas ve duygusal oluyorum :cool:öyle daldım gittim kendimi bunu izlerken buldum

Yanıtlama zamanı:
benim gibi:rofl: gripken hassas ve duygusal oluyorum :cool:öyle daldım gittim kendimi bunu izlerken buldum

altyazı yapıyorum.

-gribim.

-ben de brad pitt im.

Yanıtlama zamanı:

Kendimi bir sahneyle özdeleştiremem.Ama bazen rakibini üç metre uzağa uçuran film psşiklerine özendiğim sır değil :)

Yanıtlama zamanı:
https://www.youtube.com/watch?v=uMSgxo5ozD0içimdeki iyi kişilik her yaralandığında böyle hissediyorum.Bazen savaş olması için iki taraf olması gerekmez,kendi içinizdeki size ait birşeyi öldürürken de,en az gerçek savaştaki kadar ölmüş hissedersiniz.Ve uyuyup uyandığınızda,çok farklı bir kişisinizdir.Amaçlar ve yollar ona göre değişmiştir ya,işte bende aynen sondaki gibi oluyorum.Bazen içinizde fırtınalar kopar,ve bazen hayata karşı kaybedersiniz.İşte bu da temsili videom olsun :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...