burak1942 Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Bir kaç yazımı paylaşmak isterim.hissedebilen kalplere gelsin Kaybettiğim kadını arıyorum.onu kaybettiğim sokaklarda.kaybettiğim dalgalarda.gururumu bu aşk oyununda ayaklar altına aldığım yere gidiyorum.umutsuzca.yalnızım işte o sahilde.bir zamanlar elif ile ayı izlediğim o deniz kıyısında.bomboş ve sakin.sanki hiç suçu yokmuş gibi umarsız. Dalga sesleri....sessizlik...rüzgar..acı. Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz demiş yazar. Ben hayalimdeki ruhları buluyorum ama hep yapbozda bir parça eksik kalıyor.belkide o son parçayı adem ve havva bile kaybetmişti.belkide her zaman bir parça eksikti.belkide yaratan o tek parçayı cennette bıraktı.o parça bu dünyaya ait değildi. Nasıl unutulur boylesine bir uyum.ben kalbine boyle askları mezar etmiş bir adamım.bana kimse masal anlatmasın.benim yolculuğum böyle başladı.yıllar önce alkolün uyusturdugu bu kafa şimdilerde kendi kendine sarhoş olabiliyor.sarhoşken şarkı yazarsın ama kalbin mezar iken dalgalarda kaybolur bir kıyıya vurursun.her gece.her dolunayda.her bir kalp atışında..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.