Underhan Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 merhaba arkadaslar meraak ettigim bir konu var aslında bayadır düşünüyordum bunun üzerine kendim bir sonuca vardım ama sizede danısmak istedim bildigimiz gibi insanlara etki eden varlıklar bedensiz varlıklardır ve bu bedensiz varlıklar enerjiden varedilmişlerdir saf enerjiden bahseediyorum yani saf demir kendi düşüncelerime göre bu tip bedensiz varlıklarda işe yarayabilir , saf altın ile saf demir temas ettirildiginde altının bozuldugunu bilenler vardır neden bu tip varlıklara etki etmesin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Etki ediyor zaten, bu bilinen bir bilgidir. Bu yüzden varlıklardan korunma büyülerinde genelde demir veya demir tozu kullanılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.