Locked Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2015 Merhabalar, Birşeyler yazmayalı çok zaman olmuştu Eskiler beni tanır. Geçenlerde 2007-2008 tayfasının facebook üzerinde oluşturduğu grup sonrası biraz hasret giderdik. Neyse konumuza geleyim. 31 Ekim Cadılar Bayramı için bir parti düzenliyoruz. 18 yaş üzeri katılımcılara açık olan etkinlik 19:00'da başlayacaktır. Yer: Kadıköy/Noasis Jazz Bar yanındaki alandır. Giriş Ücretsizdir. Katılımlarınızı bekliyorum. Etkinlik Linki: https://www.facebook.com/events/1510063495971435/ Sevgilerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 ilgi çekici duruyor...gitmeyi isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Wowow facebook'ta görmüştüm de meğer partinin düzenleyicisi gnoxis ahalisindenmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Waoww dostum kesin geliyorum . , Kostüm şart mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Bekleriz arkadaşlar Sidar, kostüm zorunluluğu yok ama genelde kostümlü kişiler olacağı için birşeyler yapıp gelebilirsin basit de olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Cadı diyince aklıma hep pasaklı serisi gelir , Az okumazdım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 eğlenceli oluyor kararsız arkadaş varsa gitmesini öneririm ben de izmir şubesine katılıcam daha kostüm seçmedim hadi bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Sağlam fikir. Ama yanımda olmasını en çok istediğim kişi partiye gelemeyecek, tam da bu sebepten bireysel bir ritüel yapacağım eğlenmek yerine. Sahi biri olmadığı için herkes ve heryerin eksik gelmesi sendromuna kapıldınız mı hiç? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Eğer uygun zaman ve koşullara denk gelirse gelebilirim, tabi kostüm telaşının içinden de çıkabilirsem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Eğer uygun zaman ve koşullara denk gelirse gelebilirim, tabi kostüm telaşının içinden de çıkabilirsem.. bekleriz ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilypery Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 yaaaa süperr yaa iyi eglencelerrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Partiyi gerçekleştirdik. Katılan Gnoxis üyelerinden sidar arkadaşımıza da teşekkür ederim. Etkinlikte çekilen bazı fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.745670428900325.1073741876.168329463301094&type=3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.